Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А секс има ли шанси да падне?
Дан си оперисана од нешто шо немојт да се имат секс? Или и ти си невина?со мене не, ако си најдиш некоја во диското може, а можеш и со бившиот мој
Дан си оперисана од нешто шо немојт да се имат секс? Или и ти си невина?
A ako за 1 месец прави 30 може ??Хахаха до 29 да е![]()
A ako за 1 месец прави 30 може ??
За другар прашувам
Шо има врска шо сиTransgender сум![]()
Pa sobleci se ma u sred diskoteka i ke ja dostignes celta odma.Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише![]()
не си ни свесна што губиш со ова...Хахаха до 29 да е![]()
Шо има врска шо си![]()
ех голема работа, ќе се клаит кај шо има дупка, апсолутно небитно шо си...Transgender сум![]()
ех голема работа, ќе се клаит кај шо има дупка, апсолутно небитно шо си...
Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише![]()
Moже да ми дадеш број од татко ти или од мајка ти? Мора некој да поразговара со нив, да видат што воспитувале и каде згрешиле.