Ogame

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.983
Chestitki i od mene Head. Aj sea da skrshish kichmite na site.
:eek:fftopic: Se izvinuvam za latinicava

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
Tonchie напиша:
Chestitki i od mene Head. Aj sea da skrshish kichmite na site.
Сега ко ќе си изградам сензорфаланга , ќе видат сите оние шо ме напаѓаа и малтретираа :pishtoldzЕј која среќа ја имав да добијам месечина,и тоа со 4 % шанси за создавање при борбата. Некои и со по 20% шанси не ја добиваат.
Конечно имам мотив за играње:je:

Член од
4 април 2006
Мислења
7
Поени од реакции
0
abe head daj kazi koordinati .. da te posetam :) da vidam so imas kako imas ./. mesecina ne e mala rabota :)

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
TorTueR напиша:
abe head daj kazi koordinati .. da te posetam :) da vidam so imas kako imas ./. mesecina ne e mala rabota :)
Dont even think about it:pishtoldz
Во Уни 3 играм...И да ти ги кажам координатите немој да ме посетуваш пошто многу сум јак:bip:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
значи, колку шо сватив, си се пљачкате и едни меѓу други?

машала...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.983
Ех Сердаре, што мислиш зашто не може да се напраи еден асален тим. Инаку ова со пљачкањето, повеќето што имаат добиено месечини, ги имаат добиено по план и распоред. Пример од еден акаунт што го наследи dwa. Направил договор некој тип да го напаѓа у 3та галаксија а овој да го напаѓа типот у 4та галаксија, така да и двајцата да можат да направат месечини.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
значи, колку шо сваќам јас до сега... месечина можи да се добие САМО од рушевини, и САМО случајно?

иначе , во врска со пљачкањето...

НЕ ОЧЕКУВАМ некој Македонец да ме нападни, зато шо НЕМАМ ПЛАН некој Македонец да нападнам...

АРНО АМА... ако случајно се случи некој од нашиве да се полакоми на моите ресурси, да ве предупредам дека сите разбијаши од Охрид ги знам/другари ми се, од Волкон до Џачкана, и не ќе мојте поќе на одмор да ојте во Охрид :pishtoldz

онака, неочекувано. а дали ќе знам или не кој ме нападнал, нема врска. еден ме нападна, сите го кркавте :р)

Иначе, дис ис џаст а гејм, па дали мислам озбилно или не, не знам. вие думајте :bip:

А дека многу охриѓани ми се другарчиња, ми се, то не е лага :star:

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
nemoze samo slucajno da se dobie pisi mu na nekoj sto e pomegu prvite 10 na rang da te napadne odma ke te napadne :) normalno ke si irzacunas ti dali mozes da dobies mesec

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Lollzzz Serdarot изгледа премногу озбилно ја сваќаш играва.
Btw се откажав од Ogame стварно преку к*р ми дојде...

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
deXterche напиша:
Lollzzz Serdarot изгледа премногу озбилно ја сваќаш играва.
Btw се откажав од Ogame стварно преку к*р ми дојде...
i tebe da ne te napadnaa be ?

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Охо си јадев погла ито убо...па од ко ми ја скинаа флотата секој ден си се гостеа и така.....:)))))))) Нема смислам да изигравам колонија за некој

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
:pos: :pos: me iznasmea be da si ibes vekot

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.983
Аман бре Декстерче, зарем една на само една планета беше разграден??? Јас си имам две планети, вторава касни со по 3-4 левели у рудниците и по 1-2 у останатите градби али може да заврши работа, не е проблем. Него ја начекаф еден го изрејдале арно па сеа и ја ќе му се турам со моите крстарици и рециклери.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
абе имав три плането...бев 250 место! рудници ми беа на 15 левел на сите планети (на главна 17) Ама џабе...изгледа беа собрани појке души и ко ме решија си праеа извоз од кај мене:))))

Kajgana Shop

На врв Bottom