Ogame

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
deXterche напиша:
абе имав три плането...бев 250 место! рудници ми беа на 15 левел на сите планети (на главна 17) Ама џабе...изгледа беа собрани појке души и ко ме решија си праеа извоз од кај мене:))))
aman be ... ja gi srusiv koloniite .. ali na glavnata za metal mi e 22 .. za kristal 20 .. za deuterija .. 19 .. a koloniite tuka negde mi bea .. slabo slabo .. mnogu slabo so rudnici ..

head ako si tolku jak vo 3-ti .. sakas li da se probame ... kazi samo koordinati .. i kazi koe vreme da se napagame :) ako sakas :) edna prijatelska borba :)

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
deXterche напиша:
Lollzzz Serdarot изгледа премногу озбилно ја сваќаш играва.
Btw се откажав од Ogame стварно преку к*р ми дојде...
нема врска бе, само шо почнав, воопшто не ја сваќам, камоли пак сериозно да ја сваќам :)

а то со охрид... хехе...

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
SO e be ova na edna kolonia mi vika Planeta izgradjena kaj toa rudnicite i nemozam da gi gradam
btw i jas ke se odkazam od igrava dosadno stana :):)

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
e pa si ja izgradil planetata bre si imal pr 100 polinja i si gi potpunil :)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Insane напиша:
aman be ... ja gi srusiv koloniite .. ali na glavnata za metal mi e 22 .. za kristal 20 .. za deuterija .. 19 .. a koloniite tuka negde mi bea .. slabo slabo .. mnogu slabo so rudnici ..

head ako si tolku jak vo 3-ti .. sakas li da se probame ... kazi samo koordinati .. i kazi koe vreme da se napagame :) ako sakas :) edna prijatelska borba :)
Да ама јас играв на 6 универзум не на трети за шести ми беа тамам рудниците :nerv:

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
е добро де не се нервирај .. јас во шести не играм .. само во петти и четврти

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
ехе
уни 6 :)

ако некој се откажува , дајте малку ресурси , многу споро оди ова развивањето...

или избриши си јузерот, па напрај пак, можи ќе те дај во моја близина, па ќе ги напрајме сите лом :)

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Сердаре ти играш во четврти или петти ???

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
сфатив, сфатив .. али мислев да не играш и во други :)
нема везе

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
Flota

6 mali transporteri
2 golemi transporteri
2 mali lovci
2 golemi lovci

i ako se vazat ovie solarni sateliti 12

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Ilidan се фалиш или се жалиш???
Јас по моите раштракани планети имам барем 15 големи транспортери и по некоклу мали. 16 мали ловци и 10тина крстарици. Се туриф на градење и усовршување за да имам творница нанита. Некоја љубопитност ме тера тоа да го направам, па за натаму идеме на Борбени Бродови и Нуклеарни силоси, веќе почнаф да правам доволно ресурси за да можам да направам таков експеримент.

Ilidan

ак
Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.574
Поени од реакции
5
Tonchie напиша:
Ilidan се фалиш или се жалиш???
Јас по моите раштракани планети имам барем 15 големи транспортери и по некоклу мали. 16 мали ловци и 10тина крстарици. Се туриф на градење и усовршување за да имам творница нанита. Некоја љубопитност ме тера тоа да го направам, па за натаму идеме на Борбени Бродови и Нуклеарни силоси, веќе почнаф да правам доволно ресурси за да можам да направам таков експеримент.
se zalam :) :) :) more ti od koga igras jas pred edna nedela pocnav :)

i btw za so sluzi toa tvornica nanita
i ona spremnicine

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
спремник = магацин

то ти е ко ќе ти се на висок левел рудниците, да не прекинат да работат, туку таму да се собира металот или кристалот или деутериумот...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Tonchie напиша:
Јас сеа почнаф у 4ти универзум
Првин изгради фабрики за метал, кристал, деутериум и соларна електрана. Кликај врз сликичките ти пишува убо на хрватски.
Ова сум го напишал на 4ти Март. Значи отпочеток сум бил талентиран за играва. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom