Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
po kolku poeni imate we ?
ima nekoj nad 25000 ?
jas iam 25000 ali na uni13 na org.

znaci sea za sea sum vtoro mesto :) dur ne se prijavi uste nekoj so poveke poeni od mene :)

Што се случува со сојузот сите се откажуваат
п.с. и јас си ојдов

ама и ти си го откажал сојyзот

Ilidan toj Buza e слободен играч забораиф да видам у кој сојуз е. Инаку има пристојно силна одбрана, така да не можам да го напаѓам, а видел типот дека и јас имам силна одбрана па се пишманил. Инаку досеа и накај моите колонии ќе идеше напаѓачка флота.

Симулатор на борби

Драги О Гејмери кајганџиски, сурфајќи у кузман рано посабајлечки најдов една интересна страница на нетов преку форумот на Сикрет Интергалактик Форс
http://www.speedsim.de.vu/eng
Ова е бетл симулатор за О Гејм, кога ќе бидам на работа ќе го сефтосам.
Ако може некој нека го проба :) па нека пише рецензија.

мхм...

ако истражам технологија за енергија, после ко ќе колонизирам други планети, ќе ја имам и таму таа технологија на истиот степен, или ќе треба на другите планети пак да праам?

значи, да истражувам сега, или покасно, коа ќе имам повеќе планети?

сега истражуваж и на сите планети ти е истражено и на оние кој после ке ги освоиш ке им биде исражено
или со твојот пример = да ке ти биде и таму на исти степен

Веднаш истражувај. Технологијата се пренесува и на другите планети. Инаку не мораш веднаш, но пожелно е таа технологија уште на почеток да ја истражиш, мислам дека така се збираат повеќе ресурси но не сум сигурен. И технологија за шпионирање до лвл4 истражи си коа ќе можеш, другите технологии по потреба.

:)

фала за брза реакција.

иначе, ќе можат скоро да ме напаѓат, има некој во уни 6 од тука, и да е малку јак? ако ми треба унпрофор :)

Сердар, коа веќе спомна напаѓање..
АПЕЛ ДО СИТЕ СИЛНИ ИГРАЧИ ВО 4 УНВЕРЗУМ. Daffy e насилно изрејдан од еден тип, забораиф координатите. Сите 3 колонии му се масакрирани. Се надевам дека со рециклерот ќе зберам ресурсите па ќе му ги вратам после.
Daffy коа ќе прочиташ одма давај координатите.

4:297:10
eve gi ot toj so go napadnal gi kazuva gore koga vika deka go napadnale nema sojuz toj buza i ima kolonija na 4:297:12

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom