Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
haha, da igram so 300 igraci od koi 150 se inaktivni, i so lag na serverot od 40 secundi :D
Па од такви како тебе што мислат вака нема доволно играчи на серверот. И воопшто не е споро, сеа ти ако имаш тапа нет тоа веќе друго е.

Па од такви како тебе што мислат вака нема доволно играчи на серверот. И воопшто не е споро, сеа ти ако имаш тапа нет тоа веќе друго е.
Речи ми дека се заебаваш? Играв од кога почна,24 место бев ама ми здосади на секои 3 минути да паѓа серверот.Наше е можеби ама не вреди зошто ако правиш нешто напрај го квалитетно!

Речи ми дека се заебаваш? Играв од кога почна,24 место бев ама ми здосади на секои 3 минути да паѓа серверот.Наше е можеби ама не вреди зошто ако правиш нешто напрај го квалитетно!
Влезе сега, деновиве?

abe... znaete nekoja skripta za novata verzija v0.80 na ogame.org....???

OgameAutomizeor dozvolen e na ovaa verzija... i ako imate nekoi drugi programi, au , nesto takvi raboti za ogame, pisete mi :D

ja znam add-ons FoxGame, Neogame :) drugi raboti pisete...

OgameAutomizeor никад не бил дозволен нити ќе биде бар на .ба серверот... ако го користиш тоа ке те банираат за bot using.. единствено дозволено е FoxGame+Neogame друго ништо.. иначе знам доста нелегални скрипти за све и свашта али ниедна од нив не е дозволена да се користи ;)

Мене ме обвини еден во топ20 за користење на скрипти, само поради тоа што fleet save направив во 2 саат сабајле, и успеав да станам во 8 саат сабајле, за да направам пак fleet save.
Се прашувам дали слушнале луѓево за аларм. :)

Luge aj koj igra uste na mgame da pomogne malce

Сменет е серверот и ќе има уште промени

Da ne ima nekoj na uni 6 za pomos ova ona sega samo so se registrirav

Aj Da Cujam Koj Igra Uni 15... pa da se sobereme makedoncinja malku ha :D da gi reciklirame malku srbite i hrvatite :D inace eve sum jas uni 15
23 +1 HunteD N R D 300.178
ili pred 2-3 dena bev PapaJustifySunger... na koj treba pomos neka vika :D

Играта е ТОП, сум ја играл и сварно е МНОГУ заразна. Повеќе неќам да ја играм затоа што едвај се отарасив од неа (тоа беше пред околу 2 год.), сака доста посветено време (се разбира, доколку сакате да бидете во Топ 50) :)
Единствено од СЕ ме нервираше тоа што на сите универзуми ќе се најдеше по некој ГО што си игра и ја прати цела ситуација, кога си ОН или ОФ и нонстоп си беше во Топ 5. Тоа го има на сите сервери, не само на балканскиов бидејќи сум играл и на ogame.org i na ogame.de
Тоа е тоа, нема правда на светов :)
П.С. Можам да се пофалам со тоа што САМО 1 ме имаја рециклирано, наспрема бројните ХОФОВИ и Топ 10 битки :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom