Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее по долго време и јас почнав од ново на ogame.ba 14 универзум...никот ми е KRSTONOSEC :) Сеа сум во еден сојуз...A.O.C -српски...Ако има некој на овој уни нека пише

Јас иако женско играм Ogame :pos2: На Ogame.ba UNI13 името ми е Dr Volkswagen и сум 83то место мислам. A на UNI14 името ми е Papagal VW, ама заеднички акоунт ми е со дечкоми :pos2:

еј ај пиши ми на 33 и на 36 никот ми е ист како овој .. поздраф

извини бачко.... не успеав да ти пишам зошто немав нет дома... и со тоа се откажав од оgame.. сега откако имам нет повторно размислувам да се вратам назад...

ej nekoj u 10 na .ba ima li ?? ako ima neka traze tam daci20 u war savezo sam...
btw ako saka nekoj na .org u 31 ke mu dadam account..ama sea nov e taj accout dali pola mesec go igram..neka kaze ako saka nekoj

напраиф 3 јузера на 14ката , и ме банираа ама се извадив на фамилија. сеа ке поклонам еден јузер. дали може слободно да си го користи тој шо ке го земе ако биде со мене у сојуз?

87-мо место на uni2 ba.
имам
200.000 мали ласери
1700 гауси
800 плазми
110 abr
10 ѕвезди

...на една планета.

Драг 1307, кога ќе напишеш некое мислење, и потоа ќе ти текне уште нешто, НЕМОЈ да пишуваш ново мислење.
Долу десно имаш едно копче на кое пишува Измени и кликаш на тоа и дополнуваш, она што си заборавил да го напишеш.

Бај д веј, и по втор пат ми здосади играва.

И мене ми здосади по вторпат,а башка и неам многу време за неа :(

O-Game? Epa moe mislenje za taa "4kart" igra e deka ne ja biva za svinska pi4ka zs ne gledam nisto interesno u nea, nitu gledas kako tepas ni nisto. Zatoa ja podrzuvam ovaa kampanja protiv O-Game!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom