Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АБЦ, а да те одморам до утре јас, за да сме по рајат дур заминиме да ги пречекаме браќата наместо да кокодакаме кај ќе стигнеме?
Оти бе,па кој ќе ги пречекува овде во Прилеп или сакаш да организирам протести за нивната посета?:smir:
Трнчо, оксиморонски е кодер да збори за историја, ама би сакал и јас да се вмешам во темава.Ако се оди според планот, во Струмица треба да сме на 18ти дента :smir:
Те почитувам ради мудроста која неспретно ја криеш или намерно ја ставаш зад завесата на вечен критичар. Ама, има моменти кога едноставно НЕМА ЕБАНА ПОТРЕБА ВО СЕКОЈА МАНЏА попара да ставиш.
И ти тоа добро го знаеш.
На 18ти Јули на плоштад Македонија со почеток од 20:00 часотТрн Во Око ај ти си вака поупатен во овие работи, кога ќе имат настап у Скопје на центар?
Трнот.. потврдувај уште еднаш за сите да знаат, утре во 16:30 слетува на аеродромот Александар Македонски така?
Таму сум :helou: Носам засилување од Крејзи и Ада.
Не е до “попара“,само ме интересираше зошто на Македонци од оваа Македонија не им се прави ваква чест,или сомнително ви е дали во оваа Македонија има воопшто Македонци како Кралот на Хунзите кој излезе поМакедонец од сите Македонци,ебаго.![]()
de prevedi nesto od textot ))))
На пример кои?
Кралот на Хунзите е полегитиме наследник на империјата повеќе и од Грујо и од секој еден од нас... Крвно наследство повеќе од 2300 години.
Затоа, заслужува чест.
Сите вие и ние кој сте или сме родени овде во Македонија.
Сигурен си дека мајкаму или било кој од неговите предци не “шарнал“ малку со некој од Пакистан за овие 2300 години?
Неприкосновено право да се нарекуваат Македонци имаат луѓето родени во Македонија,кој покрај тоа и се чувствуваат Македонци, што не значи дека на сите други во целиот свет им е забрането да се чувствуваат и себе да се нарекуваат Македонци.![]()
Трнчо, оксиморонски е кодер да збори за историја, ама би сакал и јас да се вмешам во темава.
Не знам колку е точно и колку е познато, но сепак имам слушано од поголем број луѓе дека Беласица ите како е дел од историјата на Античка Македонија. Од обични муабети за историски локалитети дури до ептен крајни мислења дека и гробот на Александар се наоѓал таму некаде. Башка водопади, извори, природа, мераци. Планирано е навака тура или само во градот ќе идете?