Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Штранга, го знаеш вицот кога мали Џокица прашал што е тоа п..ка?
Му рекле нешто страшно и отишол и рекол на баба си:

бабо, бабо П..КАААА!!

Имам страв од змии оти ги има во голем број кај мене. Башка во Јужна Македонија може да се убиваат и да се прехрануваме со нив. :twisted:

od Pajaci!!!!! ne mi se gadni, ama imam nekoj nerazumen strav sekogash ko ke gi vidam - pa to panika ko 2 godini da imam.

I kamioni teretnjaci na avtopat. Ne tolku od kamionite kolku od budalite vnatre i sekogash ko ke se najdam vo takva situacija spustam brzina i gi pustam da me pominat. Ednash mi se desi najlosoto neshto, na avtopat, pred mene 18 tocka kamion, pozadi mene eden i dvajcata od stranata -- prpa bato celo vreme gledav i samo zamisluvav koj prv ke me sobere ispod ;( ko cudovista gi gledam :(
Treba da zeam da vozam eden i ke mi pomine --ima nekoj kamion tuka?:)))

Se plasam od starost kolku i da glupo zvuci toa, ama pomislata deka eden den ke bidam stara i nesposobna fizicki mi stvara mornici :( ama valjda so godinite i toa se menuva -- taka mi kazuvale.

OBDN напиша:
Se plasam od starost kolku i da glupo zvuci toa, ama pomislata deka eden den ke bidam stara i nesposobna fizicki mi stvara mornici :( ama valjda so godinite i toa se menuva -- taka mi kazuvale.
Зошто? Јас одвај чекам да налупам 80 години, па да бидам стар мудрец. Нешто како Јода.

Acid напиша:
OBDN напиша:
Зошто? Јас одвај чекам да налупам 80 години, па да бидам стар мудрец. Нешто како Јода.

Neznam zoshto, da znaev da objasnam nemashe da se plasam od neshto koe e prvo i osnovno normalno i prirodno i sekako neminovno. Ne razumen strav nekoj... A daj boze ti da docekash 100, pa da bides mudar ko Joda i Sai Babe zaedno. :razmislu:

fsreplay напиша:
Mnogu se plasam od temnica, posebno ako odam po temni ulici imam cuvstvo deka nekoj odi pozadi mene i bas u toj moment u glava mi doagja nekoj horor film so takvo scenario.
psiholozite tvrdat deka koga nekoj si pravi film deka nekoj odi pozadi nego vo sustina toa i go posakuva:)ima sansi i kaj tebe da e taka?
uzasno se plasam od igli,nozevi i dr.osti predmeti....
by the way:site fobii se zasnovani vrz strav od smrtta...neli?

Strav mi e od...
1.liftovi(pogotovo stari i podrasipani..)
2.dlabocina,morski zivotni i sl
3.visina

:roll:

Јас како Астерикс, не се плашам од ништо освен да не ми падне небото на глава, а сите знаеме дека тоа нема да се случи, нели. Или можно е??

Не знам дали имам одговорено веќе... Се плашам од инсекти, пошто сум алергичен на убоди - ако ме касне нешто, се подувам као балон.

1.pajaci...abe ne e tolku deka se plasam tuka NEVIDENA GROZA me fakja koga ke vidam ziv ili pajak na slika...a ako me polazi pajak ke crknam :roll:
2.starite liftovi bez vrati...strav mi e da ne me fati merak da probam kako e da go stavis prstot kaj so se dvizi zidot... :? :pos:
3.glupavi lugje...strav mi e da ne me iznerviraat so nivnata glupost pa da zbesnam i ne znam so ke se sluci...

ami dosta e za sega :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom