Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам навистина сериозен проблем со еден страв, дури му се мислам и на шринк да тркнам. Премногу цвикам од муабети за доктори, болести... доволно е да спомне некој во обичен муабет и да се препотам, да ми се превртат цревата... Навистина ми смета ова.

Za bolesti jasno mi e da se plasi i gadi coek ama od doktori , probaj pomisli deka dobrini pravat , spasuvaat luge , mnogu po grd ke bese svetot bez nif ..

Се плашам од луѓе кои незнаат да веруваат :wink:

Мистичен напиша:
Ја имам навистина сериозен проблем со еден страв, дури му се мислам и на шринк да тркнам. Премногу цвикам од муабети за доктори, болести... доволно е да спомне некој во обичен муабет и да се препотам, да ми се превртат цревата... Навистина ми смета ова.

Ама ич не ти потребуе шринк, особено кога ме имаш мене! 8) :lol:

Батка, ти емпатиски флегнуеш у муабетот. Тоа само значи дека имаш крупен (EQ) емотивен коефициент.

За остатокот само фаца у фаца за да не се дуеш ептен многу. :lol:

Normal people scare me! :lol: :lol: :lol: :lol:

Се заебавам. Паа....хм.....голи стари баби (уште повеќе дедовци) некои бумбари и тие белите гнасни црви. eeww.... :evil: а за рептили (гуштери, змии такви работи) ного си ги сакам :fly1: :fly1:

Od gusteri,krokodili,zmii...od site vlekaci.Da se plasam od zemjotres,ufffff.pupupu,nedaj Boze!

Па од ништо не се плашам :lol: :lol: :lol:

Od insekti,temni pusti ulici,dlabocina :shock:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom