Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Srekja shto rodendenot mi pomina, minatiot mesec mi beshe :D Mrazam takvi zivotinchinja i od shto mi se gadni, se plasham od niv :D :D

оооооод височина се плашам и кога ќе сум сама во темница надвор негде и све си мислам некој е зад мене....брррр

Preeska grmese mnogu ... se ukopav ... se premisliv vo vrska so odenjeto doma i legnuvanje porano ... pak zaglaviv, i toa za eden strav :lol: :lol: :P

од височина се плашам ко луд а мразам љубоморни луѓе

Od nesto loso da ne mu se desi na moite...

Од луѓе што возат на кеј (на патека) точаци или ролери и гледаат назад..
И најмногу ме плаши кога на некој ќе му текне да застане на сред патека.

Од луѓе што возат на кеј (на патека) точаци или ролери и гледаат назад..

Мене па најмногу ме плаши, кога возам точак покрај некој камион паркиран, случајно да не му текне на возачот да ја отвори вратата, во моментот кога поминувам покрај него:)

od alzeimer light , mislam deka imam dobieno nekoja po meka varianta na skleroza nisto ne pamtam :cry:

ragazza напиша:
od alzeimer light , mislam deka imam dobieno nekoja po meka varianta na skleroza nisto ne pamtam :cry:

Toa ne im se desava samo na povozrasni luge? Ili ne zaebavas? :lol: :lol: :lol: :wink:

Nemas gajle ako e za nekolku dena samo ... minlivo e, i od vremevo ti e a i od vozbuda deka si odis doma ... ne ti e pametot vo nisto drugo zatoa :lol: :lol: :wink: Od iskustvo jas vaka :lol: :lol: :P

Јас најмногу се плашам од брусалица :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom