Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
E toa da, mnogu e strasno, bljak!

Jas se plasham od se, a najmnogu od dvolichni lichnosti :(

Страв????

Абе не да се прам МАЖ (со две рала јајца) ама не се плашам од физички работи... Само од психички срања. Особено од некој да не ме лажи. Зш јас лажам до бесвест и ми се чини дека сите лажат со скриена намера (за мајтап да си напрат). Е јас не лажам со скриени намери, лажам само од ќеф :D

grmotevici i molnji :( sekogash koga gi ima jas sum pod jorgan so pernica preku glava zatvoren prozor i spushteni roletni... zmii :( uf ne mozham ni da gi smislam... i arogantni administratori :P /od ovie ne se plasham no ne nemozham da gi podnesuvam/ :twisted:

Se plasham od sekakov vid na ptici, vrapchinja, gulabi, papagali i site drugi vidovi ptici (posledica od "Ptici" od Hichkok) i se plasham od kuchinja vo temni ulici :D

Devilish Angel напиша:
Se plasham od sekakov vid na ptici, vrapchinja, gulabi, papagali i site drugi vidovi ptici (posledica od "Ptici" od Hichkok) i se plasham od kuchinja vo temni ulici :D

Se sho letat-kratko trajt, a kuche sho lajt-ne kasat... Naravouchenie:gledaj go "pticite umiraat peejki" i nosi si pitbul koga se shetash po temni ulicki...ili vikni me mene da te popratam :wink:

Posho mi e zabraneto da spomvam iminja..."M" shmeker si beshe shmeker si ostana pleme edno:)) :lol:

jas se plasam od grmotevici i od molnji. posledica od ko mal.. drugo u momentov ne mi teknuva ama ke mi tekne i ke dopisam.
Pozdrav.

Љубоморни девојки..
значи ко девојка проблем што може да ти направи, никој не може.. :P

Ви кажав некаде дека се плашам од глувци??? Денес два пати по нога ми помина!!! Ќе умрам леле :(

divine напиша:
Ви кажав некаде дека се плашам од глувци??? Денес два пати по нога ми помина!!! Ќе умрам леле :(
Auuuuuuuuuuuu najmnogu mrazam gluvciiii :evil: I jas se plasham od niv, gadni mi se... Zemi metlata i brkaj :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom