Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
mene mi e strav da gi gledam na TV, a kamoli da mi pokazhat u zhivo, sigurno bi piskal ko zhensko :D

mmm......od lazenje :wink: t.s ne znam dali se plasam ili mrazam.....edno od tie ke da e :wink: i do visocina.....mada ko ke kaciv na empire state building super custvo imav.....adrenalinov mi se kaci 1000:)))))))))

A cudna rabota koga se vozam vo avion ic ne mi strav a vaka se plasam od visoko. :x

а кога пливате во море малку подалеку од плажа? фуфки а?

е и ветер кога дува некој спомна.. навечер сам темница и дува ветер и плус ако е топол ... ууу се ежам.. онака летаат хартии негде.. страв ми е ама убаво ми е.. баш пред некој ден возев ролери сам во 2 навечер поред вардар и ми се деси таа ситуација..

башка сум чул дека има манијаци во парк :D :D :D онакви со мантили :D :D

идеме вечер на гробишта?

Mene ke treba so bolnicko da me vadat ako se kacam tamu :lol: :lol: Ednas se kaciv na ... kako se vika ona golemo sto si sednuvas i vo krug te vozi ama nagore? Au ne mi teknuva ... ama ako znaete koe ... e na toa edvaj so molenje me kacija drugarki ... posle toa cela vecer pravev osmici, noze mi se tresea :lol: :P

Jas koga odam na more retko se banjam mi e strav od meduzi i slicni zivotni.
Letoska bev tri nedeli na Malta a samo 2 pati se izbanjav imase mnogu meduzi! :cry:

fsreplay напиша:
Jas koga odam na more retko se banjam mi e strav od meduzi i slicni zivotni.
Letoska bev tri nedeli na Malta a samo 2 pati se izbanjav imase mnogu meduzi! :cry:

I jas ne se banjam vo more ... si baram bazen do moreto i cista rabota ... imam strav od sve sto moze da mi seta pod voda ... osobeno ako ima trevki ili tinja ... auuu mornici me lazat :lol: :P

hahahahhaha i jas se plasam od dlabocina....od filmon ajkula mi e posledica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RaGeAnGeL напиша:
hahahahhaha i jas se plasam od dlabocina....od filmon ajkula mi e posledica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

и jaс од длабочина :lol: еднаш кје се удаев и зато
се рушив од едитирање :oops:

Ma какви хорор филмови...ги обожавам! Дефинитивно најмногу се плашам од болести и микроогранизми, кога неможам да го видам "непријателот" и незнам со кого си имам работа.

Од забари, доктори, кога ќе влезам во амбуланта, во болница, од болести, од игли, од несреќи предизвикани од виша сила на пр. земјотреси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom