Од што се ежите?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
Се ежам од гриз на јаболко или некој кога ќе лупи јаболко пред мене....ужас!:kesa: исто и мајка ми. А видам такво нешто бегам како попарена или ја бркам одредената особа надвор од просторијата. а брат ми пак се ежи да допре праска со мов, не од оние бричените. (фруит ежење фамили)

Пукање на прсти на раце. Не само што ме ежи, туку ми е и најсељачка ствар за правење у јавност.

Креда или нокт кога ќе зачкрипи.... И нешто трагично кога гледам....

jas se ezam mn koga sum na PIKO i koga licnosta so koja imam orgazam koga me lize za bradavicite

a od ckripenje struganje i slicno ne se ezam

Зборуваме за она гадното ежење, така? Гледам некои го спомнуваат пријатното.

~речиси се` од горенаведеното...она со кршењето на долг нокт намачкан со креда од табла...ауууууууу
~синтетикојна...алишта од синтетика, полиестер
~допир на прстите после долго капење кога се онака згужвани
~мов на праска
~некој погоре спомна облекување на чорап/хулахопка. Да, посебно од оние месо-боја, а петица неистриена, закоравена и ја зафаќа чорапата...леле, умрев
~и секако, стоматолошката машина за бушење зЗзЗзЗзЗзЗабиииии.

Се ежам само од една работа:shok: некој кога си чепка рана:shok:ја можам дупка во нога да си направам од чепкање и ич да не се наежам, ама кога ќе видам некој друг како чепка...

Пукање прсти...бљак..ме научија сите и намерно пред мене ги пукаат.
исто ме ежи (ова најмногу), ко ќе излезиш од капење, и рацете избрчкани и да почнеш вака да правиш :zlo:

Стиропор, понекогаш весници и памук...
+
гласот на Whitney Houston на една изведба во живо за "I will always love you", и гласот на Тоше за "Зајди зајди" и за "Con TePartiro"...
+
Кога љубовта ме бакнува на врат... Уфф.

Многу се ежам кога некој трие виљушка од тањир или нешто слично.

А да или коа ме бакнуваат по врат.

Se ezam od pesni koi mi znacat,koga nekoj e sreken,koga nekoj ke mi huhne po vratot,licno od mnogu raboti :kesa:

:bip::bip::bip:

Oд:
- пукање на прсти ( а уште повеќе ме нервира кога некој продолжува а знае дека ми смета)
- гребење по ѕид со нокти
- пуцкање со нокти ( ова незнам како да го објснам ) :)
- креди или бришење табла со сув сунгер
- чкрипење со заби
не ми текнува друго

Oд:
- пукање на прсти ( а уште повеќе ме нервира кога некој продолжува а знае дека ми смета)
- гребење по ѕид со нокти
- пуцкање со нокти ( ова незнам како да го објснам ) :)
- креди или бришење табла со сув сунгер
- чкрипење со заби
не ми текнува друго
исто и мене ми се чини ова е универзално ...појке од ова се ежат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom