Од што се ежите?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
od dobro ispeana pesna i od sekakov vid na bubacki:pipi:

Од студ и од чкрипење со вилушка по тајнири.

Чкрипење со нокти на тастатура, на табла, на метал. Нагло буткање на метална маса. Влакненцата на кората на праската, поради што секогаш ја лупам пред да ја изедам. :) Памук натопен со ацетон, додека си ги тријам ноктите со него... Онаа забарскана машинка, леле колку ме ежи, не :nesvest: Кога некој ќе ме допре на грб со ладна рака или ќе ми дувне во врат...

Се ежам од ова:
http://youtube.com/watch?v=LKRaXPYSzKY

Секојпат.
Единствениот миг во историјата на човештвото, кога вредеше да се пушти Пинк телевизија.

1. Од Праска
  2. Од Стиропор
  3. Турбофолк
  4. Емовци
  5. Шмизли

Од стар сунгер. Знаете така тие што ги има во стари раскинати каучоци. Тоа ме ежи ако го допрам а ако си ги забијам ноктите во истиот може да се парализирам. :kesa:

Од инсектиииииии ама ако се многу собрани на едно место е тогаш веќе..

Се ежам кога слушам како пеат навивачите на Манчестер Ј. на натпревари!

Grebenje so nokti po zid. Mn cesto mi se slucuva da potkacam zid so noktite brbrberfvseih... skrenuvam togas

Се ежам од она машинчето што струга кога идам на забар, од крв и кога ќе спомнат нешто за некој што починал, а ми значел...!!!

Се ежам од она машинчето што струга кога идам на забар, од крв и кога ќе спомнат нешто за некој што починал, а ми значел...!!!

Јас живеам за тој звук.:)
Се ежам од помислата дека многу мали и недолжни деца страдаат во виорот на војната низ светот, страдаат поради нечии принципи, комплекси и желби. Се ежам и од тоа кога ќе слушнам дека се искористувани од нивните родители, незгрижени и оставени без љубов.

Од инсекти (бумбари, скачки, пајаци...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom