Oд прв пат

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
не се имам фатено со никој досега од прво гледање, но се имам фатено(бакнато) од прво излегување заедно, а претходно сме се познавале и сме имале некој муабет
инаку со сегашниот дечко се имам фатено на 2 -то излегување, претходно се знаевме неколку месеци онака како колеги од факултет но по првото излегување сфативме дека имаме исти размислувања за на второто да се фатиме:back: и оттогаш сме заедно еве веќе 4 години.
Инаку мислам дека ако не се фатиш на првото, второто или евентуално третото излегување заедно (значи само вие двајца, без друштво), тогаш и ништо не сте направиле

Не е важно дали е од прв пат или 10-ти ако ти остави голем впечаток ;) Јас одма од прв пат ни не размислував, претходно ја имаввидено само на слика, а како шо викат сликата вреди илјада зборови, и муабет на чат и видов дека имаме некои заеднички интереси и ајде од прв пат во живо :D така да не се каам за тоа и се си е ок до ден денеска :)

Па да бидам искрена бившиот дечко прв пат го видов во грб, значи фацата не му ја видов и се заљубив и ја незнам како и после неколку дена кога се запознавме...веднаш се фативме....:vozbud:
Што грб имал тој :D хахаха

Imav takva vrska edno viduvanje edno baknuvanje sepak na pocetok i ne bese nekoja vrska bese obicno muvanje sepak so tek na vreme pominuvse vo nesto poseriozno idevme godina i nekoj mesec i raskinavme sepak ne bese loso

znaci dali bi se fatile so decko/devojka od prv sostanok?ako se imate fateno,kako bilo i kako zavrsilo se na krajot?
eve jas prva ke pocnam.se fativ so eden taka ne praese poveke od 1 mesec se gledavme retko i zavrsi katastrofalno.

Имав такво искуство, заврши со „одење“ 3 години. :) Не беше лошо... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom