Oд прв пат

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
znaci dali bi se fatile so decko/devojka od prv sostanok?ako se imate fateno,kako bilo i kako zavrsilo se na krajot?
eve jas prva ke pocnam.se fativ so eden taka ne praese poveke od 1 mesec se gledavme retko i zavrsi katastrofalno.
mnogupati,pa i najcesto uste na prvo gledanje,sega ne odma,ama po nekoj podobar razgovor,se otkrivaat novi tereni koi bi sakal da gi istrazam.ako uste pri samoto zapoznavanje se poklopat rabotite,nema potreba da se oddolzuva,i da se gubi vreme.iako ne e pravilo.

па бевме на одмор летово.. и се шмекафме , едно 4 ,5 дена .. и така дојде направивме нешо муабет и туп у кревет :) hahah и толку беше .. после одмор јас дома у ск таа дома у св николе.. и уше ми се допаѓа типката .. се надевам следново лето пак ќе се најдеме хахахах

So deckoto so koj sum sega (a sum veke dolgo vreme), se fativ bas na takov nacin. Go imav videno ednas i na narednoto viduvanje veke bevme zaedno. Do sega funkcionirame prekrasno i se nadevam taka i ke prodolzime. Nema vrska ako e prv ili tret sostanok, samo treba da se proba.

Се деси на вториот состанок, односно првиот официјален состанок кога излеговме сами, така што може да се вброи во темава. Мислев едно, испадна друго...каша попара и ете, сега врската кај и да е ќе заврши, затоа што едноставно се беше премногу избрзано.
Од секогаш поубаво излегувало кога работите се одвивале поспоро. Сега под споро не мислам на 9 месеци, ама ете неколку состаноци, чисто да видам дали има можност да “кликне“.
Нормално зависи. На некого врската и од прва може да му трае со години, а и врската што одела поспоро не значи дека ќе трае подолго. Ама од сопствено искуство и моите планови за понатака, планирам да не влегувам толку брзоплето во врска.

Често ми се случува ова... Незнам зошто, валда не сум навикнат да чекам никој и никого особено во пијанство:smir: Најслатко е од прва, а колку ке трае врската зависи од околностите...

Да,и ебено срање е.
Скоро никад не успева вакво нешто,едноставно премногу е нагло и теренот е премногу непознат.
И двајцата очекувате да најдете некое усогласување после одредено време,но наеднаш сваќате дека сето тоа било само моментална искра,која немала доволно капацитет да гори доволно време.
Значи,се согласувам со Крејзи:
Од секогаш поубаво излегувало кога работите се одвивале поспоро. Сега под споро не мислам на 9 месеци, ама ете неколку состаноци, чисто да видам дали има можност да “кликне“.
Да,многу е поопуштено,кога нема никаков притисок и слободно се очекува моментот кога..ќе кликне:).
А кога работата иде спонтано,тој момент е неизбежен.

znaci dali bi se fatile so decko/devojka od prv sostanok?ako se imate fateno,kako bilo i kako zavrsilo se na krajot?
eve jas prva ke pocnam.se fativ so eden taka ne praese poveke od 1 mesec se gledavme retko i zavrsi katastrofalno.
тоа ти е исто како да играш бинго може ќе треа може не,во секој случај да ми се случило и било најубавото време поминато со неа,на жал не трае веќе.

Се имам фатено од прв пат и траеше едно 10 дена додека да ја запознаам. Од кога ја запознав заврши врската бидејќи сфатив дека дека не е за мене. Не беше катастрофално, туку напротив максимално пријатно раскинување, значи без драми и трагедии

Абе тоа од прв состанок е глупо.

Бакнување на прв состанок е во ред, се прифаќа па еве дури и перверзии и секс, грабање, кинење облека се во име на стрста и убиствената привлечност.
Но тоа не мора да значи дека веќе сте во врска....
Имам пробано неколку пати, и ставарно е катастрофа,
првите неколку обиди беа онака депресивни ко шпанска серија бев,
после тоа фино лепо си го најдов лекот, едноставно пробај но не чуствувај ништо што подоцна би те повредило.
Ако си ти иницијатор за тоа, тогаш подобро да чекаш од другата страна каков одговор ќе добиеш.

Па да бидам искрена бившиот дечко прв пат го видов во грб, значи фацата не му ја видов и се заљубив и ја незнам како и после неколку дена кога се запознавме...веднаш се фативме....:vozbud:

Ne sum si fanala decko na prv sostanok nitu bi fanala, megutoa znam mnogu lugje sto se fatile na prv sostanok, na nekoi im uspeala vrskata i seuste se zaedno, ama imalo i takvi koi rakinale za mnogu kratko vreme. Spored mene toa sto pocnuva nabrzina zavrsuva nabrzina.

Па ми се нема десено така и мислам нема да ми се деси

Go zapoznav edna vecer i mi pobara broj utredenta se fativme.Imase edno prasanje kako e vozmozno da zapocnes vrska tuku taka od prv pat.Rabotata e sto ne se desava taka ej aj da se fatime.Ednostavno e kako muvanje a ako prodolzite togas znaci odite:)
Inaku nie sme zaedno veke 2 godini a od razlicni gradovi sme.E toa e ljubov na prv pogled.Veruvajte vo cuda

Мислиш на прв состанок како да сме се знаеле од порано ама прв пат сме излегле заедно и сами или како состанок на слепо???
Ако е првото тогаш да сум се фатила.
Се случи пред скоро 5 години и еве уште сме си заедно.
:back:

се имам фатено....барем така ми кажа типката пошто ја бев пијан камен и не се сеќавав....ама за среќа "врската" траеше една недела....доволно да сватам дека ни ја сакам ни ми се свиѓа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom