- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 4
Баш летово го купив новиот на Del Piero, иначе имам уште два оригинални од Јуве само без име.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нарачуј преку нивната веб страна,друго чаре немаш....Imam poveke dresovi i site mi se omileni na nekoj nacin. Juventus 2 (Del Piero, Inzaghi), Italija(Del Piero), Chelsea(bez ime), Benfica(Zahovic), Slovenia(Zahovic), Srbija(bez ime), Makedonija(bez ime), Parma (bez ime), Milan 2 ( Shevcenko, Bierhoff), Manchester (bez ime), Crvena Zvezda (bez ime), Vardar ( bez ime), Holandija ( Kluivert), Barcelona ( Stoickov). Inaku sum golem kolekcioner na dresovi i drugi navivacki rekviziti ( salovi, kapi) a nekoi od ovie mi se podaroci, a nekoi sam sum si gi kupil. Bi rekol deka ova kolekcionerstvo e moe hobi, zaraza, pasija, i ne mi e tolku bitno dali navivam za timot od kojsto e dresot. Ako znae nekoj neka mi kaze kade mozam da nabavam originalen dres od Stuttgart. Ima li nekoj fan-shop vo zemjava? Uste toj dres bi go sakal vo svojata kolekcija.