Од кого имате дрес ?

• Креатор на темата Креатор на темата _The Great_
  • Време на започнување Време на започнување
Имам дресови од Del Piero првиот и вториот дрес во Juventus од сезоната 2000-01.
Исто така имам и југословенски дрес на Драган Стојковиќ - ПИКСИ што ми е посебно драг.Типчето сега е трењер во Јапонија.Попаднав на видео каде во прекин на натпревар дава гол од местото на клупата...многу е јако...вреди да се види!

http://mesto.com.mk/video/77c19bf0e19acc9/

Пикси е лууууд. :helou:
Ја имам Звездин дрес, онија кд спонзор беше ТОЈОТА и на Борусију Дортмунд од пре ддесет и више године.

Рекоба(интер),К.Роналдо(Реал.м)Монтела(Рома) Сакам да зеам сеа од Снајдер:wink:

Јас имам од Џерард од англиска репрезентација (не дека навивам за Ливерпул) од Балак (исто така) и од БОГОТ GIGGS.

Имав на времето многу, ама завршија по пријатели роднини ко ми се смалија. Глуп бев и не чував ништо. :(

Моментално имам од Lampard (Chelsea) новиот, 2009/10 kit.
Имам еден Челзи од 2003та, со стариот знак, без име.

Порано имав од Хрватска од Шукер, од Бразил од Роналдо, и уште неколку од ѕвездите од по репрезентации.

Не знам кај ми загина од Flo од Челзи, посветол дрес од сегашните, Autoglass спонзор беше, ми беше посебно драг пошо Tore Andre беше ѕвер, а носеше 19 број, моја омилена бројка. Сега и да порачам од Фереира заради 19ката, џабе, дрво е. :)

Ако некој имат начин да ми набавит дрес од Flo, деветнаесетката, му го плаќам дресот и го частам плус. :)

Имав на времето многу, ама завршија по пријатели роднини ко ми се смалија. Глуп бев и не чував ништо. :(

Моментално имам од Lampard (Chelsea) новиот, 2009/10 kit.
Имам еден Челзи од 2003та, со стариот знак, без име.

Порано имав од Хрватска од Шукер, од Бразил од Роналдо, и уште неколку од ѕвездите од по репрезентации.

Не знам кај ми загина од Flo од Челзи, посветол дрес од сегашните, Autoglass спонзор беше, ми беше посебно драг пошо Tore Andre беше ѕвер, а носеше 19 број, моја омилена бројка. Сега и да порачам од Фереира заради 19ката, џабе, дрво е. :)

Ако некој имат начин да ми набавит дрес од Flo, деветнаесетката, му го плаќам дресот и го частам плус. :)

Торе андре Фло ??

Манчестер Јунајтед - Бел со sharp спонзор и умбро знакче од пред 100 години, црвен (vodafone) од сезона 2002/03, црн (vodafone) од сезона 2004-05, црвен, бел (AIG) и плав (со 40 години од несреќата околу знакот) од ланската сезона итн...Бразил, Лацио од сезона 2001/2002 (cirio спонзор) итн...

Бразил(Роналдо),Аргентина(Батистута),Италија(Роберто Баџо),Милан(Кака),Хрватска(Олич),Реал Сосиедат(Ковачевич),Англија(Руни)...Пола сум ги раздал на децата мислам на моите поблиски роднини... да ги имав ќе си напраев лого :):):)

На Руни од Манчестер Јунајтед, сезона 2008/2009, на Роналдо од Манчестер Јунајтед, сезона 2007/2008... имам и црн дрес на Јувентус без име, сезона 2008/2009, на Партизан на Ивица Илиев, сезона 2002/2003 и еден на Црвена Звезда (ми го купи еден пријател на татко ми од инат оти сум за Партизан :)), но никогаш го немам облечено, сезона 2003/2004 :smir:

На Кака ( од Милан ) Ке го чувам додека сум жив.. Имав на Симоне Инзаги ( Лацио ) ама сега незнам каде е.. Имам на Б . Кркич , имам на Ван Нистелрој .. имам на Пирло ( репрезентативен дрес ) , имам на Милан ( без име ) , на Барса ( без име )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom