јас ке му речам одма кога ке ми ги вратиш...
се имам искарано заради нешто вакво... и ке се карам
ако се работи за поголема сума на пари...
се имам искарано заради нешто вакво... и ке се карам
ако се работи за поголема сума на пари...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно е дека во друштво несвесно се враќаат парите.Јас денес сум му платил сок, тој утре мене такси и така.Ама, ако позајмам на друг пари, очекувам да ми ги врати.Сум му помогнал, а потоа тој се прави на Тошо.Тоа ме иритира.Би требало да појдеш да му/и речеш да ти ги врати.Пресрами се Вики, за твои пари се работи:wink:
Mislam deka ova na site vi se ima sluceno.Znaci ste pozajmilie odredena suma na pari, a tie pari nikogas ne vi bile vrateni.Nekogas lugeto navistina zaboravaat.Se slucuva, razbiram, no nekogas toa go pravat namerno!
Mene ova mi se ima sluceno poveke pati i sekogas jas ostanuvam vo minus i seto toa zaradi SRAM.![]()
Ona sto sakam da ve prasam e kako se spravuvate so vakvi situacii i koj e najdobriot nacin da si gi vratite parite???
Sto bi im rekle na tie licnosti?
Mnogu pati se imam obideno, nekako na sala da im potspomnam ama ne mi uspeva i sega???
Mislam deka ova na site vi se ima sluceno.Znaci ste pozajmilie odredena suma na pari, a tie pari nikogas ne vi bile vrateni.Nekogas lugeto navistina zaboravaat.Se slucuva, razbiram, no nekogas toa go pravat namerno!
Mene ova mi se ima sluceno poveke pati i sekogas jas ostanuvam vo minus i seto toa zaradi SRAM.![]()
Ona sto sakam da ve prasam e kako se spravuvate so vakvi situacii i koj e najdobriot nacin da si gi vratite parite???
Sto bi im rekle na tie licnosti?
Mnogu pati se imam obideno, nekako na sala da im potspomnam ama ne mi uspeva i sega???
Во автобусот/возот сте вие и:
1. некој/а другар/ка со кој/а сте смртно искарани и не сакате со очи да се видите
2. некој човек кој воопшто на прв поглед не изгледа дека би имал пари да ви даде
3. дечко/девојка со кој/а сте биле во врска, но партали летале кога сте раскинувале и не би сакале да почнете муабет