Од кого би побарале пари?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Од некоја блиска личност на која и верувам,,и секако на такви и би позајмила,,добро мислам зависи од случајот:pipi:

Пари освен брат ми па и тоа што не би сакал да го направам не би побарал од никој. Нејќам да барам пари од други. Многу е лошо после да должиш на некој и не сакам во такви ствари да навлегувам.

Пари освен брат ми па и тоа што не би сакал да го направам не би побарал од никој. Нејќам да барам пари од други. Многу е лошо после да должиш на некој и не сакам во такви ствари да навлегувам.
A ako ne zemas od nikoj kako ke platis, prasanjeto e od koj ke zemas pari ?

Ke pobaram od nekoj Egeec ne deka mi trebaat cisto da mu gledam reakcii i da se smeeam..:)

Јас да позајмам од некој тешка работа повеќето бараат од мене :toe:

Јас да позајмам од некој тешка работа повеќето бараат од мене :toe:

Ако сакаш да одговориш на ваква тема можеш на момент да замислиш дека ти треба да побараш од некого пари, па да кажеш од кого би било тоа и зошто баш од него.
Прекини со вакви прости реченици по сите теми. Опомена пред бан од форум, бидејќи не почитуваш опомена од модератор.

Хехе... исти е случајот и со мене ама темата не е за ова. Он топик: Во случајов би позајмил пари од бившата... било што било девојка ми била порано зошто да не ми помогне во случајов:).

e tuka ke vidis koj ti e prav prijatel, ako ima i te odbie da ti pozajmi ne ti e prijatel. Jas stvarno ne znam od kogo bi pozajmil da mi trebaat.

Епа сега се гребем од мајка ми па за покасно ќе видим :pos:

од дедо ми....секогаш кога ми требаат пари барам од него или од сестра ми, али не и барам само си земам!!!

па сигурно дека од тој за кој мислам дека има најголема шанса да ми позајми човек кој има доверба во мене а и јас во него

Koga pozajmuvate...

Mislam deka ova na site vi se ima sluceno.
Znaci ste pozajmilie odredena suma na pari, a tie pari nikogas ne vi bile vrateni.Nekogas lugeto navistina zaboravaat.Se slucuva, razbiram, no nekogas toa go pravat namerno!
Mene ova mi se ima sluceno poveke pati i sekogas jas ostanuvam vo minus i seto toa zaradi SRAM.
icon9.gif

Ona sto sakam da ve prasam e kako se spravuvate so vakvi situacii i koj e najdobriot nacin da si gi vratite parite???
Sto bi im rekle na tie licnosti?
Mnogu pati se imam obideno, nekako na sala da im potspomnam ama ne mi uspeva i sega???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom