Од кога навивате?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Јас навивам само за Ливерпул...Го сакам тимот од времето на Хенчоз, Јари Литманен, Дени Марфи, Дитмар Хаман и сл. а многу го сакам и Џерард Улие....Ама сепак главната причина што ги сакам е стилот на навивање...Безразлика на кој натпревар е, со кого се игра и кој е моменталниот резултат,од Коб се слуша песна...а посебно коа Ливерпул губи се ствара неверојатна атмосфера... е затоа ги сакам:vozbud:

Koп :wink:

ОД 1989 ГОДИНА НАВИВАМ ЗА ИНТЕР , А ВО ЕКИПАТА БЕСЕ ГЕРМАНСКОТО ТРИО БРЕМЕ-МАТЕУС-КЛИСМАН ТОГАШ ИМАВ 11 ГОДИНИ

А ПРВ КЛУБ МИ Е ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ОД 5 ГОДИНИ 1982 ГОДИНА

Од некаде 2000 година, СТРОГО ИНТЕР Е ВО МОЕТО СРЦЕ, ЗАСЕКОГАШ !

Партизан можам да кажам ми е од самото раѓање пошто ако навивам за Жлезда ќе ме бркаат од дома така да можам да кажам од најраните почетоци или првите допири навивам за Партизан а за Интер навивам некаде од 2001 година.:salut:

навивам за јунајтед од 4-5 години уште од мал

за манчестер сум уште од 5то одд,за интер уше од мал коа Креспо играше као беше ѕвезда,за валенсија од прошлава сезона,за ПСЖ уше коа роналдињо беше таму и од германија за никој не сум :P

А некој македонски тим да спомневте?

Луѓево не прават разлика од навивање и симпатизирање. Како може да се навива за Реал, Барса, Челзи, Манчестер.... од дома. Тоа е симпатизирање, ти не си навивач, ти си симпатизер....Навивач е кога одиш и го бодриш клубот, ама џабе, не се разбира народ...од 190 поста, 185 се за екипи кои дали два пати во животот ке имаат шанса да ги следат на лице место, али сепак се декларираат како навивачи

za juve navivam od 1993-1994 sezonata.i aj ne mrcete so e navivanje so simpatiziranje.koa igra juve doma ja navivam be urlam a ne kao nasive navijaci kopijlaci od 11-12 godini.aj cao

za juve navivam od 1993-1994 sezonata.i aj ne mrcete so e navivanje so simpatiziranje.koa igra juve doma ja navivam be urlam a ne kao nasive navijaci kopijlaci od 11-12 godini.aj cao

Е многу им значи твојата подршка од пред телевизор

Почнав да навивам за Ливерпул сезоната 98-99,мислам дека тоа беше натпревар против Јунајтед,за Вардар и Партизан бев запознаен :) од татко ми исто така негде пред 10-тина години,а за Лацио од сезоната 1999-2000.

Од 98/99 кога Манчестер стана Европски првак...

Kajgana Shop

Back
На врв