Од кога навивате?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам точно али мислам кога имав 7 години поточно 1997 година. И пред тоа гледав фудбал али не навивав за никого.

Од кога сум се родил
и се знае за МИЛАН сум
од тогаш па наваму цели 16 години

Од коа знам за себе сум навијал за Арсенал и ок на почетокот на 5 6 години ради Зидан многу го засакаф Јуве затоа сеуште го симпатизирам :helou:

ја ги засакав манчестер откако победија против Баерн Минхен во финалето на ЛШ, мислам во '99 година и оттогаш до денеска е единствена екипа за која навивам!

Почнав да навивам за Јуве после светското првенство во САД 94'. На тоа светско првенство навивав за Италија и многу го засакав Роберто Баџо пошто според мене беше најдобриот играч на тоа првенство, но за жал како што знаете го промаши решавачкиот пенал во финалето со Бразил и многу ми падна жал за него. И решив дека ќе навивам за клубот во кој што игра во Баџо. Играше во Јуве... После некое време го засакав Јувентус ептен па кога Баџо си отиде продолжив да навивам за Јуве и за новата ѕвезда - Дел Пјеро.

Од времето кога најдобриот напаѓач постоел некогаш преминА во АРСЕНАЛ тоа е ДАВОР ШУКЕР во 1999 но за жал настапуваше само до 2000 во АРСЕНАЛ

гледам фудбал од светско 1998 а почнав да навивам за лацио коа земаа титула

Почнав да навивам,гледам фудбал :tv:од 1990,од СП во Италија-тогаш имав 7 години.
Оттогаш станав фудбалски фанатик,:vozbud:кој не пропушта меч,омилен тим ми е Барселона,омилена репрезентација Италија:vozbud::vozbud::tv:
А за вистинско реално навивање,навивање во живо на трибини на стадион,во сала на ракомет -навивам за Пелистер од 93 кога имав само 10 години-оттогаш сум редовен,можат на прсти да се избројат утакмиците во фудбал и ракомет на Пелистер на кои не сум бил:pipi:
Спортски човек:vozbud:

Од 2002год. Од 10 год за Реал навивам. Прв натпревар што го глеав,како "фан"(тогаш:)) финалето Лш со Леверкузен. Засекогаш у сеќавање ке ми остане волејот на Зидан:)

Од коа вашите таковци уште ве немаа испланирано и немаа телевизори сите по дома, а оние кои имаа, не може да разликуваат јувентус од интер зашо беа црно бели телевизорите! :tapp:
Е од тогаш навијам за Вардар. Не за Ѕвезда, не за Манчестер, за Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom