Од кое парче козметика никогаш не би се откажале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Од кое парче козметика никогаш не би се откажале?

• Вкупно гласачи
    114
Јас не би имала проблем да се откажам од било кое парче козметика од единствена причина што ретко се шминкам. А бидејќи ретко се шминкам, уште поретко купувам шминки. И немам ниеден омилен ден од козметиката за да не би можела да се откажам од него.

Од црвено карминче,не го носам секогаш( на пример,преку ден),но не би се откажала скроз од него...Го обожавам:pipi:

Тешко ми паѓа одлуката за избор меѓу маскара и сјај за усни, ама кога веќе се бира само едно парче козметика ќе ја изберам маскарата зошто другото донекаде и природно би го надополнила :wink:
За ниедно од другите наведени видови не сум длабоко емотивно поврзана. Пудра многу ретко користам, туш никогаш, а без руменило, сенки и лак за нокти можам да преживеам.

црното моливче за очи дефинитивно. можам без се, ама без тоа не.

Без се можам само без сапун и шампон не можам кој спагаат во козметички препарати за хигиена, а од декоративната козметика маскарата би можела да ја издвојам.

Не би се откажала од пудра,маскара и црно моливче за очи. Без се друго можам ама без ова...:wink:

лабелото, пошо сјај ретко користам...маскарата и синото моливче за очи!

МАСКАРА!!!
пудра користам ептен за искачање, а и чисто ми е лицето, зашо ми е?!
миливче не користам
туш така-така
али маскара и тоа или МАХ фактор или таа од орифлејм една темно плава не ми текнуе како се викаше... :pipi:

Прво и основно од гелот за миење лице -
soin-visage-nivea-soin-vivifiant-gamme-light.jpg

од маскара и од сјај за усни.

sjaj za usni definitivno.mislam ne izlagam niz vrata bez nego.
a i senkata isto.

pudrataa ke ja komentiram mislam preku mi se tipki so crno kafeavi faci4ki od pudra

NATURAL malce pa mashkite nejkat prst da im se zaglavi u facata

u pravo sum neli?

Дефинитивно сјај за усни и маскара а од се друго дури не ми е потребно:toe:

Од пудрата и руменилото не би се откажала :nenene:

Јас мислев дека нема да се откажам од моливче за очи,руменило и маскара ама дојде ред да се откажам, ама затоа од пудра тешко иако не се знае и тоа

Епа од повеќе работи не би се откажала:pipi:ама најмногу од пудра,маскара и сјајче

очично кога излегувам ставам дискретна пудра, руменило, креонче за очи и сјај за усни-(почесто лабело), а од овие работи мислам дека не би се откажала од сјајот за усни или лабелото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom