Од кое парче козметика никогаш не би се откажале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Од кое парче козметика никогаш не би се откажале?

• Вкупно гласачи
    114
од маскара..неможам да ги гледам трепкиве ко 5 за 6...
обожавам кога ќе ги подигнам:vozbud:

Од лак за нокти, без се друго можам ама лак за нокти да немам, макар и сјај само многу многу ми изгледаат неуредни рацете. Мислам ако ноктите се мали, тогаш би можела и без лак за нокти, ама мене воглавно ми се големи па не доаѓа во предвид.
И без лабело не можам, ама го нема во анкетата.

Definitivno sjaj ili labelo. Bez niv ne bi mozela da ziveam, bidejki imam mnogu osetlivi usni i ako nemam sjaj ili labelo posebno koga e studeno posle toa nemozam cela nedela da ja opraam ustata, a toa izgleda uzasno.

....од све можам..ама сепак маскарата...е она кое кога би одбирала ..никогаш не би се откажала!!:pipi:

Не би се откажала од пудрата никогаш, и од црвеново карминче исто така без друго можам да преживеам ама без ови е 2 не!:pipi:

ма од све се откажувам, само една нивеичка да си го подмачкувам лицето ќе ми биде доволна :)

Би додала и лабело. Доколку имам нешто друго,а често имам ми се чини како целата тежина на светот да ми седи на лице. Бљак.

Не можам без пудра. Имам премногу проблематична и мрсна кожа, освен тоа и лабело ништо друго не ми треба. А не можам да сватам зошто толку не можете без сјај. Јас лично тоа не можам да го трпам. Некако ми тежи... а оние евтинине... се растекуваат, лепат, гаден вкус... бљак:nesvest:

Од ништо не би се откажала, всушност. Ако ептен треба да бирам, пудрата ми е најбитна. А после неа оди руж, кармин, римел...

Од пудра и од маскара никогаш не би се откажала зависник сум од маскара:kesa:дома имам 12 маскари и постојано докупувам мислам дека сите пари на тоа ги трошам:toe:.

Коректор. Нигде не излегувам без претходно да ставам коректор на покритичните делови на лицето.

Мене најомилен дел од шминкањето ми е кога треба да си ставам руменило.
Ти го истакнува лицето . Без него мислам дека шминкањето никогаш нема да биде целосно нити завршено. Значи дефинитивно од руменилотот не би се откажала никогаш.

Сјај за усни или лабело. Другите не ги користам постојано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom