Очајни работи...

• Креатор на темата Креатор на темата mujo
  • Време на започнување Време на започнување
пооооооооооооо кај живееме ццц ај да речеш во Африка во некое племе во пустина ... али ова аман :tapp: али битно децава читаат списанија :tapp:

старооо. го имаше на он.нет пред 3-4-5 месеци

Имам редовен секс со дечкоми, без кондом. Забележав дека ми растат градите, стомакот ми се зголеми а менструацијата ми касни четири месеци. Дали тоа значи дека сум трудна?

- Се самозадоволував со Барбика, по што на Барбиката и испадна главата и остана "внатре". Што да правам? Ве молам не ме праќајте на гинеколог.

Е немом поќе :uvo: :uvo: :uvo: :pos2: :pos2: :pos2:

Драга ТАА

Драга Таа...
знаете за што станува збор?

Како што ние си имаме тема Љубовни совети и тако даље во списанијава најчесто има теми во кои читателите поставуваат прашањеа до списанието...
мислам јбг си имаат и мали и големи проблеми.. али најчесто повеќето од нив се крш...
е сега додека ги откопам старите броеви на нашето дебилно списание ТАА ( и срањето се само обична не) еве нешто од српско-хрватски списанија кои се обидов да ги преведам

1. Се замозадоволував со Барбика при што главата на Барбиката падна и остана *внатре*.. што да правам? Ве молам не ме праќајте на гинеколог

2. Имам 16 години и имам дечко со кој имам интимни односи. Ме мачи тоа што тој сака да ми го гура грлото од шишето таму доле... Моето прашање е дали мојот дечко е алкохоличар?

3. Имам 15години и имам намера да стапам во сексуални односи со мојот дечко но ми е ужасно страв да не останам трудна. Мислам кога би останала трудна тоа би било трагедија затоа што момчето ми е многу сиромашно а мајка ми ми дава дневно само 10(куни во муабетов) за кафе и кога би собирала за абортус би ми требале 5 години а бременоста трае само 9 месеци. Што да правам?

4. Со дечкото стапив во сексуални односи пред година дена и постојано користам пилули. Пред месец дена, на факултет запознав тип со кој исто така имав секс. Моето прашање е дали морам да земам по уште една пилула, една за дечко ми, а другата за колегата од факултет?

5.Повеќемина типови ми имаат речено дека ако голтам екстази нема да затруднам, па им дозволив да свршуваат во мене. Сега сум трудна - дали тоа значи дека ме лажеле или дека не земав доволно таблети

6. Дали можам да затруднам ако се бањам со помалиот брат во када?

7. Имам редовен секс со дечкото без кондоми. Забележав дека ми растат градите, стомакот ми се зголемил, а менструацијата ми касни 4 месеци. Дали тоа можеби значи дека сум трудна? ( неее бе ич)

8. Имам 13години и неодамна спиев со еден роднина во иста соба ( на одвоени кревети). Дали можам да затруднам?

9. Забележав дека на рекламите за влошки секогаш има плава течност, а мене ми тече црвена... дали сум нормална?

Џабе си се трудела да преведуваш, го имаше ова како тема, интересно у секој случај :)

:pos2:Лелееее такви "проблеми" се многу важни теми низ часописите :pos2: дали тие што прашуваат вакви работи се глупави или сакаат да им биде интересно навистина не знам :nesvest::pos2:

Имаше, ама тие последните 5 ги немаше изгледа. Пак ги читам и пак не ми се верува... :nesum:

имаше во другата тема едно шо се тркалав
нешто у стил
"имав секс со дедо ми!дали сум нормална?":pos2::pos2:
едит: еве ја темата

Хахаха. Не бе нема забегани зашто. Туку ај важни прашања се ова....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos: :pos: :pos: ...

Абе што нема по светов..за плачење е ова..

9. Забележав дека на рекламите за влошки секогаш има плава течност, а мене ми тече црвена... дали сум нормална? :tapp::kesa::pos2::pos2::pos2:

четвртово и петово са нај јаки АХАХАХАХХАХАХАХАХ .... (се пресмеав)

7. Имам редовен секс со дечкото без кондоми. Забележав дека ми растат градите, стомакот ми се зголемил, а менструацијата ми касни 4 месеци. Дали тоа можеби значи дека сум трудна?

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom