Очајни работи...

• Креатор на темата Креатор на темата mujo
  • Време на започнување Време на започнување
ухх се пресмеав..
Драга Тикве..
имам 12 години и неодамна се смував со еден дечко.
притоа лапањето траеше долго.Дали е можно да останам трудна?
едит: имам менструација веќе 4 месеци.

ухх се пресмеав..
Драга Тикве..
имам 12 години и неодамна се смував со еден дечко.
притоа лапањето траеше долго.Дали е можно да останам трудна?
едит: имам менструација веќе 4 месеци.
драга моја.. доколку лапањето траело повеќе од 1минута 45 секунди и 4 стотинки а при тоа во последниве 4 месеци имаш менструација многу е сигурно дека ти веќе си пред породување..
извести ги најблиските и дечкото. спреми го куферот и тргни накај болница.. породилните болки можат да започнат секој момент

ама не ми е дечко.мувач ми е. уствари ми беше.
дали местото на настанот игра улога?
не беше удобно, на клупа седевме?

Какво беше времето тоаш?

- Повеќе дечки на забавата ми рекоа дека ако земам бонбони (екстази) нема да затруднам, па им дозволив да завршат во мене. Сега сум трудна. Дали тоа значи дека ме лажеле или дека не сум земала доволно таблети?:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::pos2::pos2::pos2:

Драга Тикве,

прееска гледав една женска во нејзиниот задник...
Дали може да забремени и после да треба да плаќам алиментација...?:nesum:

потпис: Загрижениот газогледач:pipi:

Драги мои, прееска шетав по улица. Си шетав и пушев цигара, и ми падна чоколатце на улицата. Потоа уште малце се задржав со еден другар на истото место и во меѓувреме куче и маче го излижаа чоколатцето. Дали кучето и мачето ќе останат трудни и дали е можно од нив да добијам близнаци?
П.С Кога го правев ова имав менструација.
П.П.С Времето беше сончево, до 30 степени.
П.П.П.С Имам 37 години.
Молам за помош, ве сака Марко.

Марко доколку имаш обилна менструација и напади за ајдење благо пред и додека имаш менструација, тогаш голема е можноста да останат трудни.
за близнаци, еднојајчени, двојајчени зависи од времето.за тоа ќе ти објасни нашиот метеоролошки експерт..
Фантоме повели...

Драга Тикве,
Вчера имаше финале фубал Шпанија-Германија.Дали е можно да сум трудна од некој до фудбалерите бидејќи го гледав цел натпревар.И кој би можел да е таткото?:pos2:

Диар Фокси д Батер флај!

Веќе имам две деца, дали значи дека може и трето да добијам???

Ве молам за дискреција и брз одговор!

Драга Тикве,
Вчера имаше финале фубал Шпанија-Германија.Дали е можно да сум трудна од некој до фудбалерите бидејќи го гледав цел натпревар.И кој би можел да е таткото?:pos2:
со оглед на тоа што двете екипи ссе неверојатно глупи можеш да се надеваш на тоа.. Патем доколку навиваше за германија тогаш си бремена од Сена,а дојолку навиваше за Шпанија тогаш не е сигурно од кого си бремена... но сепак за да бидеш 100% сигурна можеш да направиш тест за одредвање на татковството на следниот начин: доколку детето го однесеш во Москва а таму ти го убијат значи дека е Германче детето а и онака тоа не вредид а се одгледува ( пош им фрлив клетва пред некое време..), Ако преживее детето тогаш ке го однесеш во италија или кај мене.. ако тогаш пак го прегазат значи дететп е шпанче и си се спасила бидејќи е општо познато дека овие две екипи не плаќаат алиментација

Драга Тикве,

прееска гледав една женска во нејзиниот задник...
Дали може да забремени и после да треба да плаќам алиментација...?:nesum:

потпис: Загрижениот газогледач:pipi:
ДРаг газогледачу или газолиожачу.
и доколку остане трудна тоа не е твој проблем во поглед на алиментацијата но сепак треба да платиш концесија поради тоа што бесрамно си зјапал. Замисли како ти би се чувствувал некој така да зјапа во твојот газ?

Дали тоа некој тука пробува да биде фани и да си билда мислења?
Драга Тифке и сите останати
Во темава нели треба да се ставаат мал милион други безвредни срања што се пишувани по тие списанија кои вие „не ги читате„? И нели сваќате дека дел од тие се имаат појавено по 100 пати по други списанија. Коинциденција? Ај донт тинк соу. Тоа е нешто слично како огласите Чистам црно од под нокти, двајца другари бараат било каква работа а може и во перална....и ред други

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom