-Изјавата на Стојанче Ангелов
-Смешната акција во Гошинце
-Смешната локација за дувло на терористите
-Имаа пари ненормално, не само главните, туку и ситните
-Немањето мотив
и ред други работи
Смешно е тоа што погинаа толку луѓе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
-Изјавата на Стојанче Ангелов
-Смешната акција во Гошинце
-Смешната локација за дувло на терористите
-Имаа пари ненормално, не само главните, туку и ситните
-Немањето мотив
и ред други работи
Прво, реков ми личи на местенка, не сум експерт за ова, ванлок е.- изјава
- смешна акција
- смешна локација
- финансии
- "немале мотив" веројатно биле шизо па се собрале
и ред други работи.
Од сите овие работи заклучи дека е местенка ?
Во гошинце немаше погинати.Смешно е тоа што погинаа толку луѓе?
Прво, реков ми личи на местенка, не сум експерт за ова, ванлок е.
Второ, малце ли се овие?
Па да, ме фати, еве на граница сум, за утре на протести во Косово, си се организираме...Ти "личело", не баче тебе ништо не ти личи, ги браниш твоите народњаци.
Немале мотив а отишле да се борат за пари ? (според тој заговор)
Кој апсурд и која логика ја имаш, браво.
Па да, ме фати, еве на граница сум, за утре на протести во Косово, си се организираме...
Мотивот за пари си се подразбираше, тој е мотивот за кое личи на местенка, немале мотив кој оди во прилог за да не личи на местенка.
ако е местенка зошто не се предадоа веднаш ??Неколку од осудениве се од околината на Куманово, и се познати криминалци или барем не се за мирисање, а тие денови има илјадници евра и трошеа ко луди.
И немаа значително арсенал, тоа можеше да се виде и на лице место колку е пукано кон куќите, и колку е пукано кон улицата од кај пристапила полицијата, смешно е колку е очигледно.
Ако е местенка, а личи на местенка, барем се труделе бајаги да изгледа на местенка, збореа и генерали на телевизија дека намерно се направени грешки за да има загуби на животи, па 'бегањето' на еден од фатените, пукањето врз нив без да се сигурни дали нема заложници или цивили низ куќите, овие казни се преголеми.
Затоа мислам дека треба да се оди докрај, дали институциите се вмешани во сето ова, казната не би требало да е иста.
не платил ни Зајев ни Грујо, си платиле албански националистички фондови во диаспората, а сценариото било на некој од Циа, исто како што имало сценарија за сите пи*дарии на овие простори од 91 навака ( а и пред тоа во СФРЈ повеќе пати се уфрлуваа групи).. а дека и Заев и Грујо се обидувале да извадат некој партиски поени тоа држи, едниот кај албанците другиот кај патриотите...Мотивот е секогаш пари, моќ итн.
Тоа не значи дека е местенка.
Едните викаат Зајев платил, другите Грујо.
Смилковско е местенка.
Бранко го срушил Авионот на Трајковски.
2001ва е местена.
Фрчко, организатор на атентатот на Киро.
Македонија се осамостои кец у два - местенка.
Пирамидите се електрани.
Земјата е рамна.
Подфорум мистерии.
Пуно, никој на сила не ги терал да фатат пушка во рака. Си зеле парички, ги фатија со спуштени гаќи и сеа ќе си лежат бајаги долго време.Прво, реков ми личи на местенка, не сум експерт за ова, ванлок е.
Не се солгасувам. Казните треба да останат исти а ако има дополнителни луѓе вмешани, и на нив исто доживотна робија.Неколку од осудениве се од околината на Куманово, и се познати криминалци или барем не се за мирисање, а тие денови има илјадници евра и трошеа ко луди.
И немаа значително арсенал, тоа можеше да се виде и на лице место колку е пукано кон куќите, и колку е пукано кон улицата од кај пристапила полицијата, смешно е колку е очигледно.
Ако е местенка, а личи на местенка, барем се труделе бајаги да изгледа на местенка, збореа и генерали на телевизија дека намерно се направени грешки за да има загуби на животи, па 'бегањето' на еден од фатените, пукањето врз нив без да се сигурни дали нема заложници или цивили низ куќите, овие казни се преголеми.
Затоа мислам дека треба да се оди докрај, дали институциите се вмешани во сето ова, казната не би требало да е иста.
Требало да каже, затоа што ако го кажел виновникот, и ако умре веднаш ќе се знае кој го извршил хипотетичкото убиство на Стојанче.Valjda zasto infoto mu e tokmu od mvr, sto ima da prijavi koga infoto mu e od tamu, a na telma objasni deka ne saka da go imenuva toj sto mu ja dal taa informacija od opravdani pricini, ke zavrsese so metak u celo, ili ke se samoubiese u kofa so voda.
Нека е и местенка, не гледам како тоа некако ги амнестира или им е олеснителна околност на директните извршители на делото. Ако некој ти плати да убиеш некого, нема да одговараш за убиството?Неколку од осудениве се од околината на Куманово, и се познати криминалци или барем не се за мирисање, а тие денови има илјадници евра и трошеа ко луди.
dafuq did i just read...ако е местенка зошто не се предадоа веднаш ??
А имаше изјави од некој од учесниците дека биле наместени од опозицијата, т.е. некој им напунил уши дека народот ќе се крене а странскиот фактор нема да дозволи полицијата да ги зароби или ликвидира, а гледале како во Скопје се напаѓа влада и полиција и се вадат албански знамиња...
Ете ќе има АНКЕТНА КОМИСИЈА, долготрајна сапунификација со цел да им се намалат казните
или амнестија на учките 3-ти пат
[DOUBLEPOST=1509837366][/DOUBLEPOST]
не платил ни Зајев ни Грујо, си платиле албански националистички фондови во диаспората, а сценариото било на некој од Циа, исто како што имало сценарија за сите пи*дарии на овие простори од 91 навака ( а и пред тоа во СФРЈ повеќе пати се уфрлуваа групи).. а дека и Заев и Грујо се обидувале да извадат некој партиски поени тоа држи, едниот кај албанците другиот кај патриотите...
Тоа е и единствената разлика со предходните пост 2001 случки , една за време на Костов и 2 за време на Јанкуловска..Значи разликата на Дивље насеље е што платениците влегоа во градска средина и што дојде до предавничка реакција на опозицијата..
А еве за случајот Бродец, па и тогаш тврдеа дека бил политички случај ( ама политика со пушка во рака):
Стразбур ја одби жалбата на обвинетите во случајот „Бродец”