Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Не е море. Карта за концерт ни платформа ни бутур има. :pos:
Автоматски споено мислење:

Аиии овие за верификација и исплата бараат и курот да го сликаш. :pos:
Бољи квоти и понуда за играње од 2вин у живо бар за фудбал она што ја играм статистики...

Последно уредено:
Новава платформа,што квоти нуди од која кладилница???За 2вин е од Спорт Лајф овие кој се????

Новава платформа,што квоти нуди од која кладилница???За 2вин е од Спорт Лајф овие кој се????
Иста платформа имаат ко српската БалканБет.
Автоматски споено мислење:

Vi raboti li 2win

Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk
Не работи регистрирај се на Мегавин. Треба нови пациенти за новата платформа, 2вин утре ќе го пуштат.:D

Sednav sabajle da ja razlistam stranicava megawin i prometiv deka se slabi so ponuda vo zivo..

Sednav sabajle da ja razlistam stranicava megawin i prometiv deka se slabi so ponuda vo zivo..
Баш се подобри од 2вин. Пошто се кладам највише на статистика фудбал овде има поголем избор. На 2вин имаш само пример вкупно картони и вкупно корнери основна граница.

Баш се подобри од 2вин. Пошто се кладам највише на статистика фудбал овде има поголем избор. На 2вин имаш само пример вкупно картони и вкупно корнери основна граница.
Za kogo kako.. Ja na primer igram 1+ pp vo zivo..

Поготово за кошарка играчи имаат топ понуда комбинирани типови, пониски граници и сл

Кога планираат овие бараби повторно да е пуштат 2вин не за др да не префрлам др пари на новава кладилница ако има некој инфо нека сподели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom