Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Не е Аталанта истата од минатите години, не игра оваа сезона толку офанзивно. И погледав некоја минута кога почна, немаше темпо утакмицата. Не уплаќам наслепо, секоја утакмица ја гледам на почетокот. Сега ја имав Виљареал 0-2 прво полувреме, па сега ја уплатив 0-4 цела. Веќе затворив 2 коеф денес, вкупно 32 на овој корен, се надевам на 100 до крајот на викендот.
Човек што игра under на голови е мувла. :D
Не можам да гледам утакмица и да навивам да не падне гол, нема шанси.

Човек што игра under на голови е мувла. :D
Не можам да гледам утакмица и да навивам да не падне гол, нема шанси.

Ако ме прашаш мене, не би гледал ниту една утакмица освен оние на Јунајтед затоа што сум навивач. Не знаеш како ми е смачено од гледање спорт.

Инаку, со кладењето на андери правиш времето да работи за тебе. Моментално или играм огромни фаворити на тенис, или андери на фудбал, друго ништо не играм. И не оди лошо.

Ако ме прашаш мене, не би гледал ниту една утакмица освен оние на Јунајтед затоа што сум навивач. Не знаеш како ми е смачено од гледање спорт.

Инаку, со кладењето на андери правиш времето да работи за тебе. Моментално или играм огромни фаворити на тенис, или андери на фудбал, друго ништо не играм. И не оди лошо.
Sega ubavo e nba koa ke ima anderi na poslabite igraci ama so zgolemena granica.. Primer Theis 8.5 mu davaat ti go bapas 10.5- na 1.35

Nekni padnav 18 singala po red na 10 evra.. . 12 bea od 2 do 2.5 kvota drugite 6 bea na 5 kvota odprilika site gi padnav...

Најлесен начин да фатите пари е да играте кога квотите ги вадат Soft Bookies пред бет365 и азиските кладилници, во најголем случај некој згрешен и јак коефициент нема да издржи ни 15 минути на бет365, а да не збораме на азиските.

1696549881197.png

Днб 1 беше 2.16 на 2 дена пред мечот, а се затвори кецот за конечен 1.20 before kickoff.

Се друго тие топ 5 лиги во најголем случај ќе се пропаст за вас и за парите ваши, никој невидел аир од такво кладење т.е и да видел се многу ретки.

Odvoiv malku vreme i odbrav 20 NBA tipovi za koi veruvam nema sansa da se sluci da zafrknat povekje od 5-6 pati po red. Se nadevam bankata ke mi e spremna da istrpi do 11-12 promasuvanja po red.
Koga ke pocne sezonata ke gi uplakjam site ovie 20 tipovi na progresija so poceten vlog 20-30€ pa ke vidime kako ke odi rabotata. Posle 15-20 dena ke vi pisam kakva e sostojbata. Screenshot_20231006-044924.png

Odvoiv malku vreme i odbrav 20 NBA tipovi za koi veruvam nema sansa da se sluci da zafrknat povekje od 5-6 pati po red. Se nadevam bankata ke mi e spremna da istrpi do 11-12 promasuvanja po red.
Koga ke pocne sezonata ke gi uplakjam site ovie 20 tipovi na progresija so poceten vlog 20-30€ pa ke vidime kako ke odi rabotata. Posle 15-20 dena ke vi pisam kakva e sostojbata. Прегледај го приврзокот 393230
Не можеш да играш прогресија на помал коефициенти од 2... Колку и да фаќаш, во минус ќе си..

Koga ke pocne sezonata ke gi uplakjam site ovie 20 tipovi na progresija so poceten vlog 20-30€ pa ke vidime kako ke odi rabotata. Posle 15-20 dena ke vi pisam kakva e sostojbata. Прегледај го приврзокот 393230
Ti treba da znaes deka za progresija se pod 3 koeficint ne e vo polza na igracot.
Stavi gi vo kalkulacija i Clippers bradata denes ke bide trjduvan tamu :)

Ti treba da znaes deka za progresija se pod 3 koeficint ne e vo polza na igracot.
Stavi gi vo kalkulacija i Clippers bradata denes ke bide trjduvan tamu :)

Od kade ova info deka denes ke go trejdaat vo Klipersi ?
Не можеш да играш прогресија на помал коефициенти од 2... Колку и да фаќаш, во минус ќе си..

Moze na pogolemi granici za eden ili 2 poeni koeficientot e 2.

Има ли некаде во нашите обложувалнии играње пасови на играчи за топ 5 лиги?

Има нешто ново со новите обложувалници за онлајн ?Кога би почнале со работа итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom