Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
момци еден мој пријател купува bet365 акаунт + Skrill
ако има некој заинтерсирано нека ми пише.

Со нетелер дали може да се пазарува на страни како алиекспрес и кои? (ако немам нетелер картица ми е прашањето, само акаунт на страната, за да не купувам картица од нетелер сакам да ги потрошам онлајн и да си купам работи што ми требаат)

Со нетелер дали може да се пазарува на страни како алиекспрес и кои? (ако немам нетелер картица ми е прашањето, само акаунт на страната, за да не купувам картица од нетелер сакам да ги потрошам онлајн и да си купам работи што ми требаат)
Може,но прво треба да направиш Net+ Virtual Prepaid Mastercard што е многу едноставно.

момци, денеска ми стигна емаил од TitanBet, ми дале 5 евра free..
и сега де некој поточно да ми објасни како да се искористи за да ако ги направам повеќе ќе можам да си повлечам пари.. читав али неможам да разберам, ај некој ако сака нека ми каже подетално
еве: http://promo.titanbet.com/terms/en/vip/RnD_5Free.html

момци, денеска ми стигна емаил од TitanBet, ми дале 5 евра free..
и сега де некој поточно да ми објасни како да се искористи за да ако ги направам повеќе ќе можам да си повлечам пари.. читав али неможам да разберам, ај некој ако сака нека ми каже подетално
еве: http://promo.titanbet.com/terms/en/vip/RnD_5Free.html
Треба да го свртиш 20 пати бонусот на било каков коефициент ,т.е да имаш 100евра уплати.. Инаку како сака да купи акаунт другар ти?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Треба да го свртиш 20 пати бонусот на било каков коефициент ,т.е да имаш 100евра уплати.. Инаку како сака да купи акаунт другар ти?

Sent from my D6503 using Tapatalk
ке ти оставам линкче во пп и договорете се

Може ли некој од поискусните да ми објасни за бет365 конкретно гледам кај алтернативни граници за гол за прво полувреме имаад над 1.0,1.5 над 1.5 и над 1.5,2 . Ме интересира која е разликата помеѓу нив. (Над 1.5 е нашето 2+ прво претпоставувам?)

Може ли некој од поискусните да ми објасни за бет365 конкретно гледам кај алтернативни граници за гол за прво полувреме имаад над 1.0,1.5 над 1.5 и над 1.5,2 . Ме интересира која е разликата помеѓу нив. (Над 1.5 е нашето 2+ прво претпоставувам?)

Тоа се азиски хендикепи на бројот на голови во прво полувреме. Овде имаш све објаснето.

https://en.wikipedia.org/wiki/Asian_handicap

Дали знае некој да објасни како е процедурата за регистрација на planet win 365,дали може од кај нас да се пуштаат и подигаат пари?

Кога треба да го верификувам акаунтот на Нетелер, каква картица треба да одберам Мастер, Виза, Виза Дебит, Виза Електрон, повеќе има таму. Нека помогне некој ако знае.
Инаку акаунтот ќе го користам највише за обложување на БЕТ 365.

Кога треба да го верификувам акаунтот на Нетелер, каква картица треба да одберам Мастер, Виза, Виза Дебит, Виза Електрон, повеќе има таму. Нека помогне некој ако знае.
Инаку акаунтот ќе го користам највише за обложување на БЕТ 365.

Па зависи друже каква картица имаш од банка. Дали е мастер или виза. Пошто кога ке го верифицираш акаунтот Нетелер ке ти наплати одредена сума која што ке ја имаш на твојот акаунт на Нетелер и при тоа ке треба да им го испратиш кодот на трансакцијата што ке се изврши а ке ти го кажат во банка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom