Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите, сакам да почнам да играм онлајн на бет365. Ме интересира дали при регистрацијата или при првиот депозит има некој бонус, пошто гледам има за внесвање бонус/рефер код. Ај ќе ве молам да ми подобјасни некој поискусен за почеток што треба да правам. За колку време депозитот стига, за колку време исплатата и дали со VISA картичка има проблем за депозит правење.

Здраво на сите, сакам да почнам да играм онлајн на бет365. Ме интересира дали при регистрацијата или при првиот депозит има некој бонус, пошто гледам има за внесвање бонус/рефер код. Ај ќе ве молам да ми подобјасни некој поискусен за почеток што треба да правам. За колку време депозитот стига, за колку време исплатата и дали со VISA картичка има проблем за депозит правење.
Незнам дали даваат бонус за корисници од Македонија, и да даваат види прочитај кои се барањата пошто се заебани и дали ќе ти одговараат. Обично даваат пример 50% бонус на тоа што си клал, пример клаваш 100 евра, од одма имаш 150 евра, е сега заебанцијата е што мора да ги извртиш парите ,т.е. turnover да направиш x20, во превод, 50x20 = 2000 евра обрт.И доколку си напрајл депозит со бонус неможеш да ги извадиш парите се додека не го исполниш условот. Види читај се пред да се одлучиш. Јас еднаш одамна се имам заебано така и никогаш не би ризикувал пак со бонуси...

Пробав да направам депозит на бвин и ми дава вака :

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /deposit/depositOptionsMerchant.action.

Reason: Error reading from remote server

некој да знае случајно за што се работи ?

Па си заштедил уживај ...... инаку bwin се една од најгадните онлајн коцкарници... ќе си имаш лимит од 1 евро уплата .. кога ќе направиш пари така јави ми.

Па си заштедил уживај ...... инаку bwin се една од најгадните онлајн коцкарници... ќе си имаш лимит од 1 евро уплата .. кога ќе направиш пари така јави ми.

само покер играм на таа страна ;)

Срање е Bwin друже, а пробај со ghostvpn да се логираш на bwin да видиш што ке ти каже. Инсталирај го програмот и смени IP

Има шанса да ти го лимитираат акаунтот ако користиш прокси. По мене не вреди ризик, поарно контактирај ги на support предвреме нека ти кажат што е проблемот...

Сакам да почнам да се обложувам на нет, па затоа дали ќе сака некој да ми објасни подетално околу овие работи. Како одат овие работи во Македонија, каде е најдобро да се отвори акаунт на која кладилница, дали има многу работи што треба да се направат за да се отвори акаунт, како се вадат пари итн? Јас се извинувам зошто не ја читав темава претходно, па затоа ако сака некој да ми објасни некои работи околу кладењево на интернет. Може и у пп да ми пишете. Фала однапред

Сакам да почнам да се обложувам на нет, па затоа дали ќе сака некој да ми објасни подетално околу овие работи. Како одат овие работи во Македонија, каде е најдобро да се отвори акаунт на која кладилница, дали има многу работи што треба да се направат за да се отвори акаунт, како се вадат пари итн? Јас се извинувам зошто не ја читав темава претходно, па затоа ако сака некој да ми објасни некои работи околу кладењево на интернет. Може и у пп да ми пишете. Фала однапред

Секој втор ден се јавува некој падобранец како тебе со истите прашања(без навреда) . Отвори 10 страни назад и читај се до твојот пост, ќе си го најдеш одговорот минимум во 10 пати.

од кога викаа дека нема да можеме да се обложуваме на нет , нели некој закон ке спроведуваа :гик:

Некој што прави депозит на онлајн кладилници преку нетелер ако сака да ми пише порака, имам некој проблем сакам да го прашам нешто

Некој што прави депозит на онлајн кладилници преку нетелер ако сака да ми пише порака, имам некој проблем сакам да го прашам нешто
Кажи што е проблемот. Ако знам ќе ти помогнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom