Сакав да пробам депозит со пејпал...Како бе луѓе се нафаќате на такви срање сајтови како мајбет ... ќе направите пари и ќе ве блокираат ако сакат и ништо не им можете... се знае бет365 вилиамхил унибет пинекл и точка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да пробам депозит со пејпал...Како бе луѓе се нафаќате на такви срање сајтови како мајбет ... ќе направите пари и ќе ве блокираат ако сакат и ништо не им можете... се знае бет365 вилиамхил унибет пинекл и точка.
На William Hill имав Хрватска хендикеп +2 , ми пишува у result handikep и сеуште си стои у опен бетс... се чудам сега не треба да ми е паднато, нели 2 разлика изгубија.. мислев void но не е азиски хендикеп, или е азиски..... изгледа е 1 коеф...
Сакав да пробам депозит со пејпал...
Па затоа реков да 'пробам'. Немам ставано со пејпал досега сакав да знам дали може...ко за проба...А како ќе те остават да депозитираш со пејпал кога за мкд нема пејпал . Ќе регистрираш акаунт со мкд адреса ама нема да имаш опција пејпал за депозит .
Не се секирај другар не можат да го блокираат Скрил дека тој министерот за информатичко општество се крстеше во него демек еве ви Скрил не морат пејпал можит и со него да се купуват онлајн .. така да нема шанси да го блокираат .Јасно ми е дека моментално ништо не се дешава. Играм. Али еден другар ме советуваше што поскоро да ги вадам парите.
Немора пејпал мислиш...Не се секирај другар не можат да го блокираат Скрил дека тој министерот за информатичко општество се крстеше во него демек еве ви Скрил не морат манибукерс можит и со него да се купуват онлајн .. така да нема шанси да го блокираат .
Има некој проблеми со трансвер од картичка од НЛБ на скрил?
(еве кај мене што покажува - Sorry, you are unable to upload from your card. Please try an alternative payment option. ) Изгледа депозит за гејминг на скрил веќе нема или пак само кај мене е тоа така.
А скрил верифициран ти е ? Кај мене беше исто мислам требаше да се прати скенирана лична карта.....
Последен пат 25 јануари направив трансфер и се си беше ок, парите се префрлија одма на скрил но сега не ми даваат од истата сметка да правам трансфер![]()