Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе луѓе се нафаќате на такви срање сајтови како мајбет ... ќе направите пари и ќе ве блокираат ако сакат и ништо не им можете... се знае бет365 вилиамхил унибет пинекл и точка.
Сакав да пробам депозит со пејпал...

На William Hill имав Хрватска хендикеп +2 , ми пишува у result handikep и сеуште си стои у опен бетс... се чудам сега не треба да ми е паднато, нели 2 разлика изгубија.. мислев void но не е азиски хендикеп, или е азиски :confused: ..... изгледа е 1 коеф...

немаат они хендикеп таков не се лажи ако ти стои -1 хендикеп и еден разлика ти тепаат ти е паднат тикетот..

Сакав да пробам депозит со пејпал...

А како ќе те остават да депозитираш со пејпал кога за мкд нема пејпал . Ќе регистрираш акаунт со мкд адреса ама нема да имаш опција пејпал за депозит .

А како ќе те остават да депозитираш со пејпал кога за мкд нема пејпал . Ќе регистрираш акаунт со мкд адреса ама нема да имаш опција пејпал за депозит .
Па затоа реков да 'пробам'. Немам ставано со пејпал досега сакав да знам дали може...ко за проба...

Пребарав нешто ситно наназад и не најдов. Значи ај некој во најкратки црти да ми каже што ќе се дешава со тоа што кажаа за забраната?

Ништо не се дешава со забраната...Се си функционира со онлине кладењето. Промена е само тоа што сега ние наместо кладилниците си плаќаме 10 % данок на добивка кога играме во нашиве кладилници :)

Јасно ми е дека моментално ништо не се дешава. Играм. Али еден другар ме советуваше што поскоро да ги вадам парите.

Јасно ми е дека моментално ништо не се дешава. Играм. Али еден другар ме советуваше што поскоро да ги вадам парите.
Не се секирај другар не можат да го блокираат Скрил дека тој министерот за информатичко општество се крстеше во него демек еве ви Скрил не морат пејпал можит и со него да се купуват онлајн .. така да нема шанси да го блокираат .

Не се секирај другар не можат да го блокираат Скрил дека тој министерот за информатичко општество се крстеше во него демек еве ви Скрил не морат манибукерс можит и со него да се купуват онлајн .. така да нема шанси да го блокираат .
Немора пејпал мислиш...

Ај ако има некој што ускоро повлекувал пари од бет365 со картичка од Нлб Тутунска банка(visa electron) да ми пише пп, за да не замарам овде. Би бил благодарен ускоро доколку биде тоа, фала многу.

Има некој проблеми со трансвер од картичка од НЛБ на скрил?
(еве кај мене што покажува - Sorry, you are unable to upload from your card. Please try an alternative payment option. ) Изгледа депозит за гејминг на скрил веќе нема или пак само кај мене е тоа така.

Има некој проблеми со трансвер од картичка од НЛБ на скрил?
(еве кај мене што покажува - Sorry, you are unable to upload from your card. Please try an alternative payment option. ) Изгледа депозит за гејминг на скрил веќе нема или пак само кај мене е тоа така.

А скрил верифициран ти е ? Кај мене беше исто мислам требаше да се прати скенирана лична карта.....

А скрил верифициран ти е ? Кај мене беше исто мислам требаше да се прати скенирана лична карта.....

Последен пат 25 јануари направив трансфер и се си беше ок, парите се префрлија одма на скрил но сега не ми даваат од истата сметка да правам трансфер :(

Последен пат 25 јануари направив трансфер и се си беше ок, парите се префрлија одма на скрил но сега не ми даваат од истата сметка да правам трансфер :(

Јас депозитирав пред 2 дена немаше проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom