Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Не би требало со неа да имаш проблем.

А друже дали си запознаен дали би имало некој проблем преку стопанска visa electron ?? треба девизна(евра) сметка или преку обичната(денари) може??

А друже дали си запознаен дали би имало некој проблем преку стопанска visa electron ?? треба девизна(евра) сметка или преку обичната(денари) може??

Мислам со Visa Electron од Стопанска можеш да правиш трансакции само во земјата ама не сум 100% сигурен дали уште им е така.Знам дека за на интернет даваја посебни картички порано.Еве гледам и на веб уште така им стои еве линк.

А од Neteller на картичка како да ги повлечам ...Гледам има опција само за на девизна с-ка со IBAN i SWIFT

А од Neteller на картичка како да ги повлечам ...Гледам има опција само за на девизна с-ка со IBAN i SWIFT

Се снајде?
Ако сакаш пиши и за ставање на нетелер како иде.. Пошто планирам за неој ден да убацам пари на нетелер па на бет365..

Бидејќи планирам наскоро да пробам малце онлајн на бет365 , ме занима дали може некој да ми каже работата дали отприлика е вака. Ставам пари на картица (НЛБ виза електрон) од таму ги ставам на неттелер , зимаат они некоја мала провизија, од таму на бет365, е сеа у случај да направам пари, од бет365 на неттелер. После тоа за од неттелер на картица треба некој свифт или штознам код да се пише кој можам да го дознаам од банката и тоа е тоа или има уште нешто?

Не може од Neteller на картица, има опција само преку девизна сметка или на чек да ти ги пратат.

Неможе од Neteller на картица али може на девизна сметка. Јас така правам. А ако не ви се брза со парите може и чек да ви испратат.

Неможе од Neteller на картица али може на девизна сметка. Јас така правам. А ако не ви се брза со парите може и чек да ви испратат.

Пошто не се разбирам многу многу од банки и такви работи..
Може да кажеш како што ид епреку девизна.. КОа ќе стигнат парите што треба да се напрај ?

Ако може да кажеш што им кажа на тие во банка кога ти стигнаа парите? Зашто знам дека мора да потпишеш изјава од каде ти се парите, а не смееш да им кажиш дека се од обложување на нет зашто е законски забрането, и дали на секој прилив на пари на истата девизна сметка ја потполнуваш таа изјава или само првиот пат го правиш тоа?

Дефинитивно најубо е виза електрон од НЛБ и таму да се префрлат парите од кладилниците и после да се подигат на АТМ.Така немаш ни провизија ни ништо,а и кога уплаќаш не ти треба ни moneybookers , neteller ништо.Дури не клат и тие забрана мислам дека е најдоброза сите така да се тера

Директно од картица да се убацат пари на бет365 а исто така и да се повлечат. Бебзедно е ? Зимаат провизија ?
Иначе имам виза електрон од Унибанка

Директно од картица да се убацат пари на бет365 а исто така и да се повлечат. Бебзедно е ? Зимаат провизија ?
Иначе имам виза електрон од Унибанка

Јас така праев со Виза Електрон од ТТК ,ама таму забранија да прајш трансакции за коцкање со картичката... Па сега си извадив од НЛБ.Инаку немам акаунт на бет365 немам играно на таа кладилница...Со другите кладилници си функционира ОК.Испробано ми е на (bwin,bettson,sportingbet).Имав проблем само со tipico , таму можеш да уплатиш директно од картица,ама неможиш да ги повлечеш на картичка.
За со bet365 не знам ,најдобро некој ако прави така со нив да не информира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom