- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.728
- Поени од реакции
- 6.625
Не би требало со неа да имаш проблем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би требало со неа да имаш проблем.
А друже дали си запознаен дали би имало некој проблем преку стопанска visa electron ?? треба девизна(евра) сметка или преку обичната(денари) може??
А од Neteller на картичка како да ги повлечам ...Гледам има опција само за на девизна с-ка со IBAN i SWIFT
Не може од Neteller на картица, има опција само преку девизна сметка или на чек да ти ги пратат.
Неможе од Neteller на картица али може на девизна сметка. Јас така правам. А ако не ви се брза со парите може и чек да ви испратат.
Ако може да кажеш што им кажа на тие во банка кога ти стигнаа парите? Зашто знам дека мора да потпишеш изјава од каде ти се парите, а не смееш да им кажиш дека се од обложување на нет зашто е законски забрането, и дали на секој прилив на пари на истата девизна сметка ја потполнуваш таа изјава или само првиот пат го правиш тоа?Неможе од Neteller на картица али може на девизна сметка. Јас така правам. А ако не ви се брза со парите може и чек да ви испратат.
Директно од картица да се убацат пари на бет365 а исто така и да се повлечат. Бебзедно е ? Зимаат провизија ?
Иначе имам виза електрон од Унибанка