Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pisav vcera ako ima nekoj akaunt vo WILLIAM HILL ?
Еве на кратко цела процедура за онлине кладење
1.Земи од тутнска виза картица која ти е поврзана и со денарска и со девизна сметка
2. Отворете ваш акаунт на според мене двете најдобри кладилници. Еве линкови од каде што добивате и почетен бонус
BET365 - bonus up to 100%
William Hill bonus up to 25 euro
3.Со картицата би можел да ставаш дирекно на обложувалниците за кладење и да повлекуваш али според мене подобро отворете ваш акаунт на скрил или на нетелер за да го прикриете трагот на парите.Еве линкови од скрил и нетелер
![]()
Neteller
4. Верификацијата на картиците е доста едноставна на Нетелер и Скрил а исто така и преносот на парите кон кладилниците и назад истотака.
а што е толку лесно преку скрил ? Треба да идеш до банка и да бараш потврда на англиски дека си нивен клиент, итн...
Дај кажете ми ја целосната процедура околу вадењето документи за онлајн кладење,пошо уопште не сум упатен.Од која банка е најубаво да извадам картици без проблеми,после што треба да праам ти реков ми рече
За 1 мин од Тутунска ти издаваат документ на англиски каде што ги содржи сите податоци што им се потребни - односно тоа е документ со инструкции за плаќање доколку сакаш на сметка кај тебе да пристигаат парите. Така да сметам дека не е тоа и толку голема процедура
Еве функционален линк
![]()
Kaj mene otvara najnormalno, vidi od povekje browseri dali ti otvara ili ne.да не знае некој зошто не ми ја отвара бет365 ?
едно прашање,имам маестро од тутунска банка и пробувам првпат да префрлам од картица на бет365 пари и ми пишува (We are unable to process your request. Please contact us quoting Ref. DCN01.) а иначе пробав и пред два дена онака пробно ама немав пари на сметка и ми пратија порака на моб,а сега имам пари ама незнам зошто неќе.Пробав и друг акаунт да направам ама џабе
Kaj mene otvara najnormalno, vidi od povekje browseri dali ti otvara ili ne.