Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
od tutunska za sekoja transakcija na tvojata smetka dali odlevanje ili primanje pari te obavestuvaat po sms
Да де и јас имам така .Зато ме чудиш штом ти стигна порака треба да ги имаш парите на располагање.Ај баш ме интересира зошто ти ги немаш.Да не треба некоја провизија да ти земат,па ти ги имат блокирано.

Не сум дознал ништо. Истражував малку и одлучив да отворам акаунт на Skrill, само што картичката ми е маестро, треба да одам да побарам Visa Electron. Размислувам директно да вршам депозит од картичка кон bet365 како што и правев до сега, но за withdraw преку Skrill, па на картичка. 5 Евра се јадеше до некаде, но 18 :facepalm:.

Еве гледам на скрил имат минимални провизии

https://www.skrill.com/en/personal/fees/mkd/#countrySelect

Неќе моќи...

Со методот со кој ставаш пари, со тој и ке вадиш...
Ако ставаш директно од картица, дирекно на картица и ке влечеш пари од bet365...
Нема да може ти како што мислиш...

А бара на Netteler да дефинираш дали ти е за коцкање сметката?

Не бара ,инаку провизија 1.75% од сумата ама кога ги префрлаш од Виза на Neteller , а од Neteller на Bet365 не ми зедоа провизија

Ај ако сакаш објасни ја процедурата како иде?

1.Едноставно , креирај акаунт на Neteller .
2. Во Money In имаш да уплатиш пари , ќе одбереш Visa Electron и ќе пополниш податоци , за некоја минута парите ке ти бидат на акаунтот .
3. Потоа во која сакаш кладилница кај што прифаќаат Neteller , стискаш Deposit и исто ќе пополниш информации (Account ID ,password, сума, и Secure ID)
4.Следи ги чекорите и мејловите што ќе ти стигаат во меѓувреме и нема да имаш проблем ,едноставно е .

Мене ме нервира тоа што да ти ги земаат парите, тоа е веднаш 5 секунди, а да ти пратат пари ако повлечеш некогаш и по 10 дена чекам.

Мене ме нервира тоа што да ти ги земаат парите, тоа е веднаш 5 секунди, а да ти пратат пари ако повлечеш некогаш и по 10 дена чекам.

Сите сакат да ти земат, никој неќи да ти дај :D

Нема некоја голема разлика иако според некои Visa ти е подобар избор.

За наредниов период очекувам да добијам код за бонус од BET365 кој ке биде со важност за 10 луѓе

Креирајте на овој линк ваш акаунт ( ова важи само за нови корисници) BET365 Кликни тука , ставете минимум 20 евра и со тој код ке можете да добиете уште 20 евра. После регистрација пуштете ми порака и нарениов период ке ви го пуштам кодот за бонус

За колку време стигаат парите на картичка од вил хил ?
Повлеков пари а не ми пратија мејл дека сум повлекол :cautious:

ми требит помош за онлине акаунт кај да напрам.. ама најбрзо ми требит значит :D да нее со мн процедури долги ..

ми требит помош за онлине акаунт кај да напрам.. ама најбрзо ми требит значит :D да нее со мн процедури долги ..
https://www.betsson.com/ ....И одма кога ќе се регистрираш uploud на лична карта напрај за да не чекаш после кога ќе треба парите да ги земваш

Ako moze nekoj da mi kaze so koja karticka i od koja banka e najdobro da se stavat pari na Nelteller?

Дечки, вадел некој пари од бет365 преку Тутунска, со тие SWIFT, IBAN бројки, да ми кажи шо како?

Како стиав пари незнам на Betsafe , пе*ери морало цел депозит да го свртиш во игра за да го извадиш после , и минимална исплата 30евра.
Мислам дека Bet365 се најдорби и без услови ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom