Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Да. Толку е максимална можна уплата. Е сега колку ќе ти биди одобрена е друга работа :)
Не си ми реплицирал ништо, али ќе ти кажам дека нигде не видов во живо да има шорт хокеј и пинг понг во евротип..

Не си ми реплицирал ништо, али ќе ти кажам дека нигде не видов во живо да има шорт хокеј и пинг понг во евротип..
Не те сфатив дека за во живо ме прашваш. За pre match мислев прашваш, има и шорт хокеј и пинг понг. Овие два спорта мислам во ниедна кладилница ги нема во живо

Не те сфатив дека за во живо ме прашваш. За pre match мислев прашваш, има и шорт хокеј и пинг понг. Овие два спорта мислам во ниедна кладилница ги нема во живо
Ima vo mozzart

Изгледа толку беше другари еве од Телекабел и Инфел не ги отварат b365,1xBet,Marathon,Pinnacle... едино на WWin засега
Да го има списокот.

Постирај листа од сите кладилници што ке ги забранат ако можеш.

Edit: Од мобилен ги отварат страниве а од ПЦ/Лаптоп не, чудно o_O

Последно уредено:
И од кај нас се блокирани веќе. Јас имам Телекабел мобилна услуга ми ги отвара. :D

Има шанси и покерстарс да ги забранат? Кажувајте со време да си повлечам парите :)

Јас имам телеакбел ги отвара се играм покер моментално на покерстарс..

Јас имам телеакбел ги отвара се играм покер моментално на покерстарс..
otvarat pokerstars i kaj mene na infel, probaj od pc/laptop ne gi otvarat nikoj od poznative klad, jas imam infel i gi probav 50tina najpoznati nigde nemam pristap osven na pokerstars, ama tuka e bosanskata WWin :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom