- Член од
- 6 ноември 2013
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 7
Epa toa me interesirase , posto na drugar mu stigna doma pismo za neplaten danok , da odi da go plati , i otide u ujp i plati nekoj si 200 denari a imase zemeno okolu 200 evra suma , i tamu danokot se prijavuva od godina za godina (potocno mesec mart so mesec mart ) , ama mislam deka dokolku odam preku skrill varijanta ne bi bilo nikakov problem, inace ako ne ti e problem moze da me upatis malku kako ide skrill i site tie zaebanciii ? fala
Регистрирај се на скрил. Конектирај ја картичката со скрил акаунтот. Имај минимум 200 денари на неа, зошто кога ќе ја регистрираш ќе ти биде одземена сума од 1.01 до 2.99 евра и ќе ти бидат додадени на твојот скрил акаунт. Ќе ти бара точна сума колку ти е одземено. Јави се во банката за да ти кажат точна сума за да не згрешиш бидејќи може да ти наплатат 2.12 евра пример. Потоа ги верифицираш твоите лични податоци. Прати им твоја лична карта сликана од двете страни. Мислам дека е доволно. Верифицирана е-маил, верифицирана картица и верифицирани лични податоци и адреса. Овие три се предуслов за скрилл да ти функционира перфектно. Потоа за да ставиш пари на скрил одиш Upload money, а за да извадиш Withdraw money. Се додека не ги средиш работите со верификација овие две опции ќе ти бидат недостапни односно не ќе можеш да ги кликнеш. Потоа кога ќе ставиш пари на скрил, одиш на бет365 пример и одиш Deposit па избираш со метод Skrill. И така натака. Нешто друго ако ти треба пиши