Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Дозволено е да се логираш и од др IP адреса мн јасно ама треба да пазиш сепак на тие работи , не би ти препорачал да го делиш акаунтот со другар ти од причина што кога таман ке ти тргни можеби некоја поголема сума на пари ке завртиш , и тогаш може да ти блокират и пари и се и да почнат со испутувања, др нешто може да ти се јават и на телефон , другар ти е логиран пример ти појма немаш ке те прашат нешто за акаунтот , ке одговориш грешка и отиде акаунтот :lut: Речиси сите страни користат некои такви методи за заштита од скамери , сеа некои повеке се замарат некои помалку , јас само најлошото можно сценарио ти го опишав :D

И друго нешто , не ставај пари уште (ако не си ставил до сега) има најава за блокада на странските гејминг сајтови пред НГ , почекај после НГ да видиш каква ке биде ситуацијата, и за сите тоа важи кои планират да депозитираат прв пат.
Поздрав
Фала на советиве, ама веќе се решив да не уплатам. Прочитав дека ќе ги блокираат и баталив...[DOUBLEPOST=1419194374][/DOUBLEPOST]Другар ме замоли да ве прашам, дали мора да се вадат пари со Скрил или може да ги извади преку сметката со која ги внесе?

Последно уредено:
Фала на советиве, ама веќе се решив да не уплатам. Прочитав дека ќе ги блокираат и баталив...[DOUBLEPOST=1419194374][/DOUBLEPOST]Другар ме замоли да ве прашам, дали мора да се вадат пари со Скрил или може да ги извади преку сметката со која ги внесе?
Преку начинот на кој ги ставил парите нека проба , сум вадел јас и преку картичка и преку скрил успешно.

Јас имам акаунт на bet365, депонирам пари дирекно од дебитна картичка на Nlb tutunska, досега имам повлечено еднаш околу 700 денари (~12 EU), чисто за да видам дали ке ме исплатат. Парите ми стигнаа на картичка по околу два дена. Сега сакам пак да повлечам ама некако ме заплашуваат другарите демек не ило легално. Има ли некој искуство со повлекување дирекно на дебитна картица и можни ли се некакви рестрикции.

Јас имам акаунт на bet365, депонирам пари дирекно од дебитна картичка на Nlb tutunska, досега имам повлечено еднаш околу 700 денари (~12 EU), чисто за да видам дали ке ме исплатат. Парите ми стигнаа на картичка по околу два дена. Сега сакам пак да повлечам ама некако ме заплашуваат другарите демек не ило легално. Има ли некој искуство со повлекување дирекно на дебитна картица и можни ли се некакви рестрикции.
Повлекувај бе,немаш гајле

Дебитна?Па јас имам порано пробано да подигнам пари во ВилХил па неможев...

И дај објаснете како да се коцкам на нет со дебитна (тутунска) зошто утепаниве на работа не ми го продолжиле договорот а аутоматски неможам да извадам кредитна...
Чекор по чекор ако има некој повеќе време,ме мрзи да читам назад сигурен сум дека пишува..

Последно уредено:

И дај објаснете како да се коцкам на нет со дебитна (тутунска) зошто утепаниве на работа не ми го продолжиле договорот а аутоматски неможам да извадам кредитна...
Чекор по чекор ако има некој повеќе време,ме мрзи да читам назад сигурен сум дека пишува..
Едноставно е, вадиш дебитна, ставаш пари на неа, отвараш акаунт на бет 365 и праиш депозит на пари (колку сакаш нормално али минимум ти е 10 долари) и си пичиш. :D

Едноставно е, вадиш дебитна, ставаш пари на неа, отвараш акаунт на бет 365 и праиш депозит на пари (колку сакаш нормално али минимум ти е 10 долари) и си пичиш. :D
Едноставно е ама неможев да ги земам парите после со дебитна,незнам како идат овие работи,лаик сум.:(

ти треба дебитна ВИСА картицаза да депозираш,арно ама разгледај ја темава листај наназад,никој не ти препорачува да депозираш директно ами преку верифициран профил на скрил,нетелер........

Едноставно е ама неможев да ги земам парите после со дебитна,незнам како идат овие работи,лаик сум.:(
Ќе си отвориш акаунт на Скрил и прво таму ќе ги префрлиш парите, па од таму на дебитната картица. :)

И друго нешто , не ставај пари уште (ако не си ставил до сега) има најава за блокада на странските гејминг сајтови пред НГ , почекај после НГ да видиш каква ке биде ситуацијата, и за сите тоа важи кои планират да депозитираат прв пат.
Поздрав
Како мислиш блокада?

Ќе биде зафркнато сега со новиов закон ако помине за хонорарците..
Како што знам банките парите повлечени од скрил/нетелер ги водат како “консултански услуги“ па тоа ќе значи дека ќе треба да се плаќа 40% данок за нив ?

Ќе биде зафркнато сега со новиов закон ако помине за хонорарците..
Како што знам банките парите повлечени од скрил/нетелер ги водат како “консултански услуги“ па тоа ќе значи дека ќе треба да се плаќа 40% данок за нив ?

Нетелер не отвараш преку наша банка. Парите од Нетелер што ке ги вадиш на при пејд Мастер Кард не може никој да ти ги евидентира, ниту пак да ти го знае основот по кој легнуваат парите.
Тука е и разликата меѓу Скрил и Нетелер.

И сегa ? јaс утре сaкaв нa бет365 депoзит дa нaпрaвaм преку скрил,штo дa прaвaм сеa aј некa пише некoј пoпaметен

Нетелер не отвараш преку наша банка. Парите од Нетелер што ке ги вадиш на при пејд Мастер Кард не може никој да ти ги евидентира, ниту пак да ти го знае основот по кој легнуваат парите.
Тука е и разликата меѓу Скрил и Нетелер.

Парите што стигаат од нетелер/скрил стигаат на твојата сметка/дебитна картичка така да банката мора да ги означи на кој основ се добиени..

Не сум 100% сигурен само така слушнав па затоа и јас си прашувам :)

Кo ке верифицирaте кaртицa штo oдбирaте NON GAMBLING или GAMBLING? Инaче мoже и сo Мaстеркaрд oд Стoпaнскa бaнкa јaс прoбaв,сaмo незнaм штo дa штиклирaм kaј тoa?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom