Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Депонирање и повлекување пари директно на картичка е најглупавата работа што може да ја направите. Сериозно, колку е тешко да користитите Скрил или Нетелер?
А со Скрил или Нетелер ќе ја скриеш трагата и сите среќни и задоволни...Единствени нешто шо прајш е шо му даваш провизија за џабе :)

А со Скрил или Нетелер ќе ја скриеш трагата и сите среќни и задоволни...Единствени нешто шо прајш е шо му даваш провизија за џабе :)

Со Скрил или со Нетелер имаш еден куп опции. Со картичката имаш само една.

Здраво момци,
може да ми каже некој што треба да внесам на Postal Verification Code ?
ги контактирав и можда не разбрав добро, али треба идентификација од мене и да им ја пратам на емаилот и после ке ми пратат код за да го внесам таму?
позз

Mozes da se aktivas so pasos tamu pogore na slika bez verification code a ako ne ti dade so pasos togas ti isprakat pismo doma za 2 nedeli stignuva so code i ke go vneses tamu vo toa verification code

Mozes da se aktivas so pasos tamu pogore na slika bez verification code a ako ne ti dade so pasos togas ti isprakat pismo doma za 2 nedeli stignuva so code i ke go vneses tamu vo toa verification code

Jas imav situacija so koja nemozev da go verificiram Accountot so gorenavedenite 2 nacina. Ednata e poradi toa sto neamam izvadeno pasos, i nemozev na toj nacin .
Vtorata e poradi toa sto sto kodot ti ja prakaat na adresa doma , a jas neziveam veke na taa adresa i na licna karta seuste mi stoi starata adresa.

za verifikacija go koristev sledniot metod:
Slikanje na licna karta , predna i zadna strana i prakanje na email.
Gi kontaktirav na email support i barav da verifikacija na accountot, po sto mi rekoa dali e OK da mi se javat telefonski za da me verificiraat po dobienite sliki.
Prifativ i se javija telefonski, odgovaras na postavenite prasanja .... me prezime , ulica, grad, rodnden , prvata transakcija od kade e napravena i kolkava suma iznesuvala ....bla bla bla i te verificiraat.[DOUBLEPOST=1412940383][/DOUBLEPOST]
Transakciite sto se pravat izmegu Skrill i online kladilnicite se Free bez nikakva provizija , site transakcii od i kon Skrill se bez provizija , prefrluvaj i povlekuvaj pari lolku sto sakas.

Dodeka prefrluvanjeto od kartica vo kladilnici , ti zimaat provizija , i koga ke povleces pari pak ti zimaat provizija .

Skrienjeto traga e mnogu lesno, Edniot Skrill mi e Gambling a drugiot Skrill ne e gambling .
Od klaadilnici gi povlekuvam na moj Skrill, pa od tamu gi prefrluvam na vtoriot Skrill koj mi koristi samo za prefrluvanje na pari od banka tamu i obratno .

Bi go prasal gospodinot , koj kod ke se navede vo bankata vo ovoj slucaj .
Skrillot od koj povlekuvam pari nikogas nema napravena transakcija vo nitu edna kladilnica . parite vo toj Skrill poteknuvaat od banka i od drug Skrill account :)

Последно уредено:
Здраво момци,
може да ми каже некој што треба да внесам на Postal Verification Code ?
ги контактирав и можда не разбрав добро, али треба идентификација од мене и да им ја пратам на емаилот и после ке ми пратат код за да го внесам таму?
позз

Ке ти стигне по пошта кодот и ке го внесеш после.

Otvara li bet365 kaj vas denes kaj mene pak pravi problemi na t-home sum ??? ili do sajtot e nesto problem ili do mojot prebaruvac

само до мене е нешто или ??? сега моментално не ми отвара.. бев на страната гледав тенис и нешто мислам баш добив, отидов рефреш баланс едно 10 пати не ми стигнаа, и отидов лог оут и сега неможам да се логирам.. wtf

само до мене е нешто или ??? сега моментално не ми отвара.. бев на страната гледав тенис и нешто мислам баш добив, отидов рефреш баланс едно 10 пати не ми стигнаа, и отидов лог оут и сега неможам да се логирам.. wtf

кај повеќе што прашав зафркавала и тоа од различни држави имаат изгледа они некој проблеми

им пратив 2 слики од личната карта преку емаил, и ми рекоа да чекам до 72 часа да ми стигне порака, ако не пак да сум им пишал.. сега кога ке поминат тие 72 часа, ке ми го дадат кодот преку емаил, или МОРА ОБАВЕЗНО да се чека 2 недели.. не може брзо да биде ? :cautious:

и кога ке повлечам пари, пример за колко време ке ми се на картичката?
поздрав

им пратив 2 слики од личната карта преку емаил, и ми рекоа да чекам до 72 часа да ми стигне порака, ако не пак да сум им пишал.. сега кога ке поминат тие 72 часа, ке ми го дадат кодот преку емаил, или МОРА ОБАВЕЗНО да се чека 2 недели.. не може брзо да биде ? :cautious:

и кога ке повлечам пари, пример за колко време ке ми се на картичката?
поздрав
so karticka si registriran . ako e taka ke gi imas parite na karticka za 3 do 4 rabotni denovi pozz

луѓее помош... си пишав за утре утакмици, и кога отидов multiple bet options , некако сум згрешил и сум уплатил Super Yankee .. и ми зема 26 евра.. 5 утакмици се .. ај некој да ми објасни подетално што значи ова жити се .. :О ке се убијам ако не фатам..
поз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom