Mozes da se aktivas so pasos tamu pogore na slika bez verification code a ako ne ti dade so pasos togas ti isprakat pismo doma za 2 nedeli stignuva so code i ke go vneses tamu vo toa verification code
Jas imav situacija so koja nemozev da go verificiram Accountot so gorenavedenite 2 nacina. Ednata e poradi toa sto neamam izvadeno pasos, i nemozev na toj nacin .
Vtorata e poradi toa sto sto kodot ti ja prakaat na adresa doma , a jas neziveam veke na taa adresa i na licna karta seuste mi stoi starata adresa.
za verifikacija go koristev sledniot metod:
Slikanje na licna karta , predna i zadna strana i prakanje na email.
Gi kontaktirav na email support i barav da verifikacija na accountot, po sto mi rekoa dali e OK da mi se javat telefonski za da me verificiraat po dobienite sliki.
Prifativ i se javija telefonski, odgovaras na postavenite prasanja .... me prezime , ulica, grad, rodnden , prvata transakcija od kade e napravena i kolkava suma iznesuvala ....bla bla bla i te verificiraat.[DOUBLEPOST=1412940383][/DOUBLEPOST]
А со Скрил или Нетелер ќе ја скриеш трагата и сите среќни и задоволни...Единствени нешто шо прајш е шо му даваш провизија за џабе
Transakciite sto se pravat izmegu Skrill i online kladilnicite se Free bez nikakva provizija , site transakcii od i kon Skrill se bez provizija , prefrluvaj i povlekuvaj pari lolku sto sakas.
Dodeka prefrluvanjeto od kartica vo kladilnici , ti zimaat provizija , i koga ke povleces pari pak ti zimaat provizija .
Skrienjeto traga e mnogu lesno, Edniot Skrill mi e Gambling a drugiot Skrill ne e gambling .
Od klaadilnici gi povlekuvam na moj Skrill, pa od tamu gi prefrluvam na vtoriot Skrill koj mi koristi samo za prefrluvanje na pari od banka tamu i obratno .
Bi go prasal gospodinot , koj kod ke se navede vo bankata vo ovoj slucaj .
Skrillot od koj povlekuvam pari nikogas nema napravena transakcija vo nitu edna kladilnica . parite vo toj Skrill poteknuvaat od banka i od drug Skrill account