Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Да и се посериш на маестрото ! Ништо не мојш со нејзе на интернет !
Kako be ja so Maestroto si vadev pari od bet365 preku tutunska?

Edinstveno moze zgresiv so gi vadev od bet direktno preku banka ama slednoto vadenje ke idam preku moneybookers.
200tini evra izvadiv taka i nemav nikakov problem, barem togash.

Praite neshto pogreshno drugar, nema drugo.

Не сака, знам и пред неколку месеци не отвараше, имаше некоја алтернативна страна ама сега ни тоа не сака
Pred nekolku meseci i kaj mene ne sakashe ama opraeno e vekje oddamna.

Aj nekoj drug mozhe ke ti dade nekoja alternativa.

што е форава со рекламиве на пример бет365 50 евра бонус?

dsda.png

вчера им пратив имеил на вилхил со слика од возачка и лична карта за да видат дека сум полнолетен и не ми вратија.дали треба да почекам уште или не сум направил нешто ко што треба..

што е форава со рекламиве на пример бет365 50 евра бонус?

Прегледај го приврзокот 75832

афијелјти си прават слично како пријателот пајо нон стоп си поставува линкчиња со реклама со што ти ако се регистрираш и од секој изгубени пари он добива процент..
инаку бонусите се ако ставиш 100 добиваш 50 но за да ги повлечеш мислам требаше три пати над 1.60 да ги превртиш бар така беше сеа незнам дали е така..

Важат бонусите и за Македонија, имаш бонус при регистрација и бонуси за лојалност понатаму

Ја кога ја отварав својата сметка на bet365, Македонија беше исклучена од оној 100% first deposit bonus...

За Македонија мислам дека не важат бонусите

не сум у македонија... што треба да направам за да имам бонус кога се регистирам аутоматски дава или?

Важат бонусите и за Македонија, имаш бонус при регистрација и бонуси за лојалност понатаму

По втор пат ти кажувам дека бонусот при регистрација за Бет365 НЕ ВАЖИ за Македонија.

Ментален си, неписмен, што е работата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom