- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.457
- Поени од реакции
- 69.501
?
Ако не ме сфати, директно во банка ги префрлам, не преку манибукерс.
Те сфатив многу добро, само сакав да укажам дека не ти баш најпаметно така...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?
Ако не ме сфати, директно во банка ги префрлам, не преку манибукерс.
Те сфатив многу добро, само сакав да укажам дека не ти баш најпаметно така...
Е од манибукерс не ми стигна писмо за верификација на акаунтот. Мислиш дека ќе провери некој и ќе ми речи да платам данок?![]()
До колко пари најмногу имате подигнато од интернет . т.е колко годишно најмногу прилив имате стигнато а не сте имале проблем ...од прилика ?? 1000-2000-5000 Евра ??
иди на ливе чет ќе пробат они за тебе и ќе ти го кажат проблемот....
веројатно имаш забрана преку картичките за интернет коцкање, можеш на http://www.neteller.com/ да си направиш акаунт па преку картичката да ги префрлиш овде па потоа на бет365 и не би требало да имаш никаков проблем, провизијата што ја зима нетеллер е 1,5%.
тоа 1.5% провизија на 10 евра ти иде 0.15е 10 денари наши , сепак не е многу.Друже, шо ќе биди ако директно извршам депозит од ВИЗА картичка, директно на Bet365 од колку да ги клавам на Neteller и да ми зема провизија 1.5 % па после да ги префрлам на Bet365... како оди то .. или некој нека појасни малку ..мислам дека подобро е директно да се префрлат на Bet365, зошто да зема то 1.5 % провизија ???
prsku koja banka nadopolnuvas depzit i vadis pari deka nekoi banki ne dozvoluvat transakcii za kladenjeПарите стигат како консултантски услуги , не стигат како бет 365 таму е напишано како компијутерски услуги . така да мислам дека нема што да се замарам така ми рекоа и во сите банки ако е така логично е прво да ја тужат банката бидејќи ако е забрането некаде коцкање на интернет не треба и таа да е вмешана во тоа . Значи априте стигат како консултантски услуги .
Zdravo,mnogu mi e vazno dali nekoj moze da mi pomogne? Otvoriv acc na betadria i napraviv 210 evra,i sega koga otidam isplata mi dava da popolnam,banka,adresa na banka,SWIFT код,IBAN,iznos i napomena.Od ova nisto ne se razbiram imav porano acc na unibet i odma mi stasaa parite na kartickata,a ovde sto e potrebno,pomossssssssssssssss