Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ako moze da objasnes sto treba da napisam tamu,nisto ne razbiram zatoa,vo koe pole sto treba da napisam i dali ke stignat parite na kartickata ili od banka treba da gi vadam?
--- надополнето: 30 септември 2013 во 14:13 ---
Не се возвудувај де, на секоја сметка треба да имаш ибан и свифт код пиши и готово.

sto treba da vmetnam vo iban i svift kod,ne razbiram bas ako moze pomos i dali parite od banka ke treba da gi vadam ili ke stignat na karticka?

Ako moze da objasnes sto treba da napisam tamu,nisto ne razbiram zatoa,vo koe pole sto treba da napisam i dali ke stignat parite na kartickata ili od banka treba da gi vadam?
--- надополнето: 30 септември 2013 во 14:13 ---

sto treba da vmetnam vo iban i svift kod,ne razbiram bas ako moze pomos i dali parite od banka ke treba da gi vadam ili ke stignat na karticka?

На твојата трансакциска сигурно имаш побарај во документите IBAN code тоој е твој а SWIFT имаат банките на пример стопанска има STOBMK2X.

На твојата трансакциска сигурно имаш побарај во документите IBAN code тоој е твој а SWIFT имаат банките на пример стопанска има STOBMK2X.
Gi imam izgubeno dokumentite ... neznam sto da pravam sega mnogu sum zagrizen dali nekoj moze nakako da mi pomogne...

имам од тутунска виса електрон ке може со таа да отворам акунт негде препорачајте? и како иде тоа

Ве молам помош,сакам да се кладам на бетадира отворив акаунт и сега таман да префрлам пари од маниброкер -скрил,викам чек да проверам по нетов и читав забрането било онлајн кладење можело казна да ти дојди дома.вистина или не ? :( а јака работа од дома да се кладиш.Ако не е точно вечер да играм лига на шампиони :П

Mozes na bet365 primer da otvorish na primer.

Otvori pa shto ne ti e jasno prashaj

пошто немам лиценциран антивирус да не имам вирус некој кејлогер ми е малце став пошто ке треба да пишувам пин ...

Не ми отвара бет365.ком подолго врме од близу, некој со сличен проблем?

Ако може некој да ми објасни и да ме советува.
Земав Виза од Уни банка.. И сакам да си отворам акаунт на некоја страна за обложување.
Да ми препорачате која е најдобра страна за онлајн обложување, и на пример се разбира ако ми појде како што треба за подигање на пари после да ми објасни некој процедура како што иде?
Како е најпаметно да праам?
Дали има некој ризици итн..
Благодарам однапред
Betfair или bet365,јас највеќе на betfair заради тргувањето, и обавезно направи си акаунт на скрил за депонирање и вадење на пари од кладилницата

Не ми отвара бет365.ком подолго врме од близу, некој со сличен проблем?
И кај мене е исто
Не работи на близу педерите ја имаат блокирано. Има еден хинт но не би го кажувала јавно вака да не го скурцаат и тоа, ќе ви пишам ПП ако не ви е мака утре зошто сум сред работа, како да пристапите иако импровизирано ама ќе работи.

Не работи на близу педерите ја имаат блокирано. Има еден хинт но не би го кажувала јавно вака да не го скурцаат и тоа, ќе ви пишам ПП ако не ви е мака утре зошто сум сред работа, како да пристапите иако импровизирано ама ќе работи.

allsport365.com

Ни вака не сака кај мене.

Пиши во ПП коага ќе можеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom