Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам нешто. Овие казина што нудат некои бонуси за играње, мислите дека исплаќаат? Еве од едно имаше 1000$ бoнус и ти даваат да играш еден саат со тие пари. Секој профит до 100$ пишува дека го исплаќаат, под услов да направиш депозит од 20 долари. Сега освоив јас точно 1100 долари на рулет, значи 100 профит, им пишав таму и ми кажаа да ставам 20 долари и ќе ги пуштат парите. Може да е некоја превара? :icon_mrgr:

Те сфатив многу добро, само сакав да укажам дека не ти баш најпаметно така...

Е од манибукерс не ми стигна писмо за верификација на акаунтот. Мислиш дека ќе провери некој и ќе ми речи да платам данок? :icon_lol:

Парите стигат како консултантски услуги , не стигат како бет 365 таму е напишано како компијутерски услуги . така да мислам дека нема што да се замарам така ми рекоа и во сите банки ако е така логично е прво да ја тужат банката бидејќи ако е забрането некаде коцкање на интернет не треба и таа да е вмешана во тоа . Значи априте стигат како консултантски услуги .

Е од манибукерс не ми стигна писмо за верификација на акаунтот. Мислиш дека ќе провери некој и ќе ми речи да платам данок? :icon_lol:

Ни на мене не ми стигна, па зедов тоа писмото од НЛБ, дека сум нивен клиент, на Англиски, и им го испратив на дечките у Манибукерс, и ми го верифицираа акаунтот...

Добро е што ја видов темата, ме интересира дали некој има акаунт на PlanetWin и едно уште поважно прашање како да си ги префрлам парите. Пробав на милион начини и никако не успеав. Имам отворено и Манибукер и Нетелер, но се некој проблем се јавува. Ај ве молам од тие поупатените нека ми одговори

Да прашам кај е најдобро да се игра онлајн?Имам играно на bwin,другиве слабо ги знам.

До колко пари најмногу имате подигнато од интернет . т.е колко годишно најмногу прилив имате стигнато а не сте имале проблем ...од прилика ?? 1000-2000-5000 Евра ??

До колко пари најмногу имате подигнато од интернет . т.е колко годишно најмногу прилив имате стигнато а не сте имале проблем ...од прилика ?? 1000-2000-5000 Евра ??

Сакав да те прашам, кој ти кажа тоа за консултантски услуги?
Така ги книжи банката парите што ти легнуваат директно од бет365 на сметка?
Нели би требало да ти побараат копија од договорот со кој си договорен со странката да ти исплаќа приливи на основ на консултантски услуги?

Ова за износот, досега никој немал проблем со манибукерс, зошто мислам дека можеш да кажеш дека парите ти се подарок, и онака не можат да докажат од каде ти се парите...
Е сега, манибукерс те лимитираа на 6000Е на период од 90 дена, кој по истекот на 90 дена се ресетира...

Аха ќе пробам со ова варијанта понатаму , мислиш дека е много околу 3-4 000 евра на година директно на картичка ? :D , Во банката ми рекоа дека некој мој сограѓанин примал прилив со околу 30.000 и ми рече ако сакам да ги оданочам ако не ,не . Јас поднесов пријава така да имам доказ дека сум поднесол извештај за минатата година , проблемот ми е прилвот дали е многу или не е проблем

иди на ливе чет ќе пробат они за тебе и ќе ти го кажат проблемот....
веројатно имаш забрана преку картичките за интернет коцкање, можеш на http://www.neteller.com/ да си направиш акаунт па преку картичката да ги префрлиш овде па потоа на бет365 и не би требало да имаш никаков проблем, провизијата што ја зима нетеллер е 1,5%.

Друже, шо ќе биди ако директно извршам депозит од ВИЗА картичка, директно на Bet365 од колку да ги клавам на Neteller и да ми зема провизија 1.5 % па после да ги префрлам на Bet365... како оди то .. или некој нека појасни малку .. :) мислам дека подобро е директно да се префрлат на Bet365, зошто да зема то 1.5 % провизија ???

Друже, шо ќе биди ако директно извршам депозит од ВИЗА картичка, директно на Bet365 од колку да ги клавам на Neteller и да ми зема провизија 1.5 % па после да ги префрлам на Bet365... како оди то .. или некој нека појасни малку .. :) мислам дека подобро е директно да се префрлат на Bet365, зошто да зема то 1.5 % провизија ???
тоа 1.5% провизија на 10 евра ти иде 0.15е 10 денари наши , сепак не е многу.

Парите стигат како консултантски услуги , не стигат како бет 365 таму е напишано како компијутерски услуги . така да мислам дека нема што да се замарам така ми рекоа и во сите банки ако е така логично е прво да ја тужат банката бидејќи ако е забрането некаде коцкање на интернет не треба и таа да е вмешана во тоа . Значи априте стигат како консултантски услуги .
prsku koja banka nadopolnuvas depzit i vadis pari deka nekoi banki ne dozvoluvat transakcii za kladenje

Zdravo,mnogu mi e vazno dali nekoj moze da mi pomogne? Otvoriv acc na betadria i napraviv 210 evra,i sega koga otidam isplata mi dava da popolnam,banka,adresa na banka,SWIFT код,IBAN,iznos i napomena.Od ova nisto ne se razbiram imav porano acc na unibet i odma mi stasaa parite na kartickata,a ovde sto e potrebno,pomossssssssssssssss

Zdravo,mnogu mi e vazno dali nekoj moze da mi pomogne? Otvoriv acc na betadria i napraviv 210 evra,i sega koga otidam isplata mi dava da popolnam,banka,adresa na banka,SWIFT код,IBAN,iznos i napomena.Od ova nisto ne se razbiram imav porano acc na unibet i odma mi stasaa parite na kartickata,a ovde sto e potrebno,pomossssssssssssssss

Не се возвудувај де, на секоја сметка треба да имаш ибан и свифт код пиши и готово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom