Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Psy, океј му објасни, али ова му е и инвестиција за иднината - следен пат ќе земе процесор и ќе биде се тип-топ.
Сепак, нема секој пари да склопува наеднаш high-end компјутер.
А вака, сега ете ќе земе 4890, а после коа ќе сака процесор core i7/i9/i18, ќе му речеш: "абе, слаба ти е графичката за тој процесор"
Затоа мислам ако веќе и фрлил мерак, нека ја земе, бар ќе му се најде во иднина.
П.с. ИЛИ, да земе сега 4890, па да чува пари за потоа наеднаш да земе и нов процесор, а и понова графичка.
па за тоа планирам иако ми велат подобро да продаеш цела конфигурација и да си купиш ново по мој мерак и во право се
не викам не,ама кој ќе купи моја конфигу. кога пред две години
платив 54000 ден и згора на тоа процесорот ми е стар CORE 2 QUAD 2.4Gz Q6600, а по продавници има CORE 2 QUAD Q9400 и сето тоа
готова конфигу. кое чини околу 30 000 ден е ајде сега:kesa:
pa imam kuler GlacialTech igloo 5750pwm!! osven toa nikogas ne kloknuvam a i ne znam kako se pravi, zatoa poarno da ne чeпнам kompjuterot
и уште нешто досега веќе 2год. играм секакви игри и тоа без оверклокување се ми оди глатко и хармонично баш таква конфигурација
сакам