Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.767
- Поени од реакции
- 18.522
~22000 малопродажна кај нас....
Дали ги има на лагер или треба да стигнат? и каде е тоа кај вас поточно ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
~22000 малопродажна кај нас....
ABE MI VELAT LAPTOP DA SI ZEMAM POUBO BILO DEKA PRENOSEN A ZA TO I MENE MI E POUBO DEKA KE SO KE MI TEKNIT MOZAM DA SUM SO LAPTOPOV,SO KONFIGURACIJA IMAT VO MK ZA 30 ILJADI I DALI KE IMAT DRUGOVO LETO NEKOJ ZA TIE PARI SO KE MOZAT GTA IV DA JA PRIMAAT? FALA ODNAPRED
ABE MI VELAT LAPTOP DA SI ZEMAM POUBO BILO DEKA PRENOSEN A ZA TO I MENE MI E POUBO DEKA KE SO KE MI TEKNIT MOZAM DA SUM SO LAPTOPOV,SO KONFIGURACIJA IMAT VO MK ZA 30 ILJADI I DALI KE IMAT DRUGOVO LETO NEKOJ ZA TIE PARI SO KE MOZAT GTA IV DA JA PRIMAAT? FALA ODNAPRED
Абе ти ОЗБИЛНО си на информатика???
Како може да поставиш вакво прашање.... а треба информатичар да си... и маааалку логика да имаш.
Дали ги има на лагер : незнам
Кај нас : Во Македонија![]()
Абе ти ОЗБИЛНО си на информатика???
Како може да поставиш вакво прашање.... а треба информатичар да си... и маааалку логика да имаш.
НЕ СЕ РАЗБИРАМ МН ВО ЛАПТОПИ ЗАТОА ПРАШАВ,ЗНАМ ДЕКА ПОУБО Е PC ДА ИМАМ АМА МЕРКАМ МИ Е ДА ИМАМ ЛАПТОП.
За 500е ќе земиш салам ПЦ или просечен лаптоп. Само купи си тастатура без Капс лок.
Или па нека земе некоја без Enter копчето, поевтини се.pos
Зашто баш без CAPS LOCK??? Што смета толку?
Има тастатури на кои се исклучува CAPS LOCK или па се менува со CTRL, SHIFT.....