Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е што coca cola company го користи дедо мраз во своите пропаганди и е облечен во боите на логото од фирмата за да не заборавиме на нова година:baeh:.
Мхм и три палми![]()
Па ти викаш ќе биде украсено Скопјево, а јас ти викам и палми ќе ни стави Трифо, ко што ставија пред 3-4 години. Толку беше тоа фенси зимска идила, ти мрзне носот мрсул се спушта пополека и гледаш три чира во форма на палми пред ГТЦ. Црвено жолто зелена комбинација, ем растафари ем зима, знаат да ни го дигнат..........расположениетоШо е со палмите?
Леле стварно, не дај боже да ги стават пак палмиве. Кај на плоштад ставаат елка помизерна, здравје, па уште и палмиве ни фалат.Мхм и три палми![]()
Па ти викаш ќе биде украсено Скопјево, а јас ти викам и палми ќе ни стави Трифо, ко што ставија пред 3-4 години. Толку беше тоа фенси зимска идила, ти мрзне носот мрсул се спушта пополека и гледаш три чира во форма на палми пред ГТЦ. Црвено жолто зелена комбинација, ем растафари ем зима, знаат да ни го дигнат..........расположението

Тоа некако ми го навестува празникот.

Но,најчесто ме префаќаат тие возбуди 10-15 дена пред Нова Година
Секоја година уживам во китењето на елката и никогаш не ми било досадно
Напротив интересно ми е,секогаш има некоја нова дешавка за време на китењето
Си ја китам и собата
Моето омилено катче
Не премногу но,обожавам кога е така суредено,особено деталите и сијаличките