Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој различно размислува на оваа тема. Енивеј, искрено мене интересно ми е, амбиентот, китењето елка и сите тие работи..![]()
како да не.Mislam deka lugeto se euforicni za Nova Godina ne poradi docekot, tuku bas poradi godinata sto sleduva, znaete nadez za poveke sreka, pari, ljubov itn. A i tolku vozbuda vo vozduhot ne me ostava ramnodusna. Ne deka se zamaram za toa kade ke slavam i sto ke oblecam, ednostavno interesno e.
Па оставам да видам дал сум само јас будала што сум вака не еуфорично загреан за ГОЛЕМАТА ВЕЧЕР или има и други истомисленици (кис4иња до сите и нека трепка)
Празници се ближат......празници се ближат
Мхм и три палмиМислам дека ти е грешка есапот. На страна од тоа кој што си купил за Нова Година и кој колку ќе потроши вечерта, значи оставајќи ги нашиве малограѓански навики Нова Година носи моменти на радост, среќа, светкање, чувство кое колку и да си ладнокрвен ќе го почувствуваш длабоко во себе. Не заради тоа каде е како ќе ја пречекаш туку заради самото тоа што дочекот го претставува. Светот влегува во нова година, со секој почеток се навраќаме на се што ни се случило и се што посакуваме да ни се случи, пред и по новиот почеток. Значи тоа е еден универзален светски празник, чие значење не е во трошењето пари и пијанчењето, туку во радоста што ја чувствуваме оние денови кога се дружиме со најблиските, купуваме подароци и кроиме планови.
Пробајте да излезете од нашава изградена замисла за она што треба да претставува Нова Година. Мака ми е секоја година да го правам истиот муабет. Затоа и решив годинава да се тргнам од она класичното славење, ќе си се посветам на лампионите, на Дедомразовците и на безбројте светилки кои веќе почнаа да никнуваат во Скопјево. Кој каде и како бил облечен и колку пари дал за резервација, ве молам, тоа се муабети кои само кај нас се вртат и се величат.
Еј да, ми текнува. Изјавив дека нема да го поддржам протестот и ке одам да ја слушам Сека Алексиќ.Пф, пробуричкај, минатата година истиов муает го праевме... и имаше дискусија дури...Сериозна...