Ново обраќање на Жаре

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто се поинтересни к-15 и Марјан? Зашто зборуваат на дијалект? Пф... Жаре го бива за комичар, има x3 пати подобра смисла за хумор од сите други заедно. И не е потребна глума во комедијата.
Зошто некои имаат различен вкус од тебе, Ике.

специјално ја барав темава од што бев изреволтиран.БРУКИ СВЕТСКИ.ХУМОРОВ Е ДНО.
И да си расположен ќе те изнервира со идиотизмов.А најјакото ми е што го пука самодоверба и си мисли дека цела нација се гази од смеење.ПОСРАН.

Aко има некој што се смее на хуморов од жаре, а особено на она каде што го глуми вучиќ,слободно нека се самоубија.

Aко има некој што се смее на хуморов од жаре, а особено на она каде што го глуми вучиќ,слободно нека се самоубија.
Zaso be brat, mi se zivee uste :(

За да ти дојде да се насмееш т.е да те тера од внатре, треба да си психички нездрава особа.И интелегенција доволна сам оза да знаеш патики да си врзиш

Ја се смеам на ова а не знам патики да заврзам. Дали сум нормален ?

П.С. Фала за bump-ов на темава, комплетно заборавив дека пред 3 (еј кога пројдоа три бе ?) години сум отворил тема за видеава, комплетно сум ги заборавил. Најс (y)

Зошто се поинтересни к-15 и Марјан? Зашто зборуваат на дијалект? Пф... Жаре го бива за комичар, има x3 пати подобра смисла за хумор од сите други заедно. И не е потребна глума во комедијата.
Баш работата е во тоа што мислат дека ако зборуваат на дијалект се смешни. Епа не се. Среќа сите овие што ги спомнавте полека исчезнаа и сфатија дека не ги бива. Освен к-15, к-15 се закон.

Прво апла не природно глуми,со сила смешен се прави. второ и да направи нешто интересно незнае да престане навреме, го затупува до таму што наместо да стане посмешно ти доаѓа да го акнеш телевизорот.Прави нешто интересно ама далеку од смешно.Кога го видов она со окото начело јасновидец кај што е, па се гази човеков си мисли којзнае колку е смешен.Па незнае и тогаш кога да престане , ајде 3-4 плика овај 15 плика човече.ИДИОТИЗАМ.

овие вчера шо се зачлениле

Уствари од кајганџии највише ги поштувам оние (а уствари се 90%) што се као:

ЕЈ ТОЈ ? ГО МРАЗАМ БЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ ДЕКА ИМА ЛУЃЕ ШТО ГО СЛЕДАТ, СИТЕ ШТО ГО СЛЕДАТ/ЧИТААТ/ГЛЕДААТ/ИГРААТ СЕ ДЕБИЛИ ШТО НЕ ТРЕБА МУАБЕТ ДА МИ ПРАВАТ НА УЛИЦА АКО ГИ ПОГЛЕДНАМ..

А ова го знам пошто го пратам секој негов чекор, читам се што ќе направи, гледам се што ќе направи, користам се што ќе направи, барам теми од пред 3 години за да кажам дека тие што го пратат се дебили...а иначе ја не..не се замарам уопште за ликот..само онака..да кажам дека тие што го следат се глупи...

Уствари од кајганџии највише ги поштувам оние (а уствари се 90%) што се као:

ЕЈ ТОЈ ? ГО МРАЗАМ БЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ ДЕКА ИМА ЛУЃЕ ШТО ГО СЛЕДАТ, СИТЕ ШТО ГО СЛЕДАТ/ЧИТААТ/ГЛЕДААТ/ИГРААТ СЕ ДЕБИЛИ ШТО НЕ ТРЕБА МУАБЕТ ДА МИ ПРАВАТ НА УЛИЦА АКО ГИ ПОГЛЕДНАМ..

А ова го знам пошто го пратам секој негов чекор, читам се што ќе направи, гледам се што ќе направи, користам се што ќе направи, барам теми од пред 3 години за да кажам дека тие што го пратат се дебили...а иначе ја не..не се замарам уопште за ликот..само онака..да кажам дека тие што го следат се глупи...

http://forum.kajgana.com/threads/Дали-ви-е-гајле-што-другите-мислат-за-вас.72825/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom