Зошто некои имаат различен вкус од тебе, Ике.Зошто се поинтересни к-15 и Марјан? Зашто зборуваат на дијалект? Пф... Жаре го бива за комичар, има x3 пати подобра смисла за хумор од сите други заедно. И не е потребна глума во комедијата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто некои имаат различен вкус од тебе, Ике.Зошто се поинтересни к-15 и Марјан? Зашто зборуваат на дијалект? Пф... Жаре го бива за комичар, има x3 пати подобра смисла за хумор од сите други заедно. И не е потребна глума во комедијата.
Zaso be brat, mi se zivee usteAко има некој што се смее на хуморов од жаре, а особено на она каде што го глуми вучиќ,слободно нека се самоубија.
Баш работата е во тоа што мислат дека ако зборуваат на дијалект се смешни. Епа не се. Среќа сите овие што ги спомнавте полека исчезнаа и сфатија дека не ги бива. Освен к-15, к-15 се закон.Зошто се поинтересни к-15 и Марјан? Зашто зборуваат на дијалект? Пф... Жаре го бива за комичар, има x3 пати подобра смисла за хумор од сите други заедно. И не е потребна глума во комедијата.
Уствари од кајганџии највише ги поштувам оние (а уствари се 90%) што се као:
ЕЈ ТОЈ ? ГО МРАЗАМ БЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ ДЕКА ИМА ЛУЃЕ ШТО ГО СЛЕДАТ, СИТЕ ШТО ГО СЛЕДАТ/ЧИТААТ/ГЛЕДААТ/ИГРААТ СЕ ДЕБИЛИ ШТО НЕ ТРЕБА МУАБЕТ ДА МИ ПРАВАТ НА УЛИЦА АКО ГИ ПОГЛЕДНАМ..
А ова го знам пошто го пратам секој негов чекор, читам се што ќе направи, гледам се што ќе направи, користам се што ќе направи, барам теми од пред 3 години за да кажам дека тие што го пратат се дебили...а иначе ја не..не се замарам уопште за ликот..само онака..да кажам дека тие што го следат се глупи...