Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^Тоа е проблемот кај него, се приметува дека глуми, не е природен некако. Не му стои комедијата, можда е добар водител ама нема баш харизма за комедијант.
Интересен е но некако недоволно за да ме насмее од срце, како на пример што беа К-15 пред 10 години (сега не се тоа што беа) или пак новиов дечко Маријан, тој битолчанецот и тој е добар.
Нема да се утепаме.Утепајте се ако го споредувате Жаре со марјан.
Кажи ми начин како да се утепам еве давам ти задоволство ти да ми бираш како ке завршам....И не не ги споредувам него го ставам Марјан пред Жаре у секоја смисла и да гледал сум стенд ап у план да почнеш да попуваш како сите фанови на Жаре наогат нешто шо ние смртниците не го гледаме.И кога ке укапирате дека е прашање на вкус и ке престанат коментарите од овај тип.Утепајте се ако го споредувате Жаре со марјан.
Кажи ми начин како да се утепам еве давам ти задоволство ти да ми бираш како ке завршам....И не не ги споредувам него го ставам Марјан пред Жаре у секоја смисла и да гледал сум стенд ап у план да почнеш да попуваш како сите фанови на Жаре наогат нешто шо ние смртниците не го гледаме.И кога ке укапирате дека е прашање на вкус и ке престанат коментарите од овај тип.
Правам друже разлика и во право си....јас не реков дека Жаре е дупка само на Марјан хуморот е полесен, по комерцијален, по плиток а некако посмешен не знам ваљда јас сум плиток се си бива....Едноставно ко го глеам Жаре онака го глеам го капирам доста интелигентен хумор мегу редови ама никако да се насмеам тоа ми беше муабетот дека е прашање на вкус.Марјан ти е исто ко да читаш на новопечениве сајтови 10 типови на ова, 10 типови на она. Правиш разлика, или слабо?